Over ons

Dé nummer 1 van de Bommelerwaard

Moolenaar Makelaardij is binnen de Bommelerwaard ondertussen uitgegroeid tot een begrip als het gaat om het aankopen, verkopen, verhuren en taxeren van onroerend goed voor particulieren en bedrijven. Dankzij een persoonlijke benadering maken wij hierin het verschil.

Een transparante manier van werken, deskundige mensen en eerlijk verkoopadvies zijn dan ook waarden waar wij aan vasthouden. Geen enkel object is in onze ogen onverkoopbaar. Wij gaan de uitdaging aan en stellen nieuwe doelen voor uw toekomst. En, die begint op de plek waar ú zich prettig voelt.

Thea en Mikel Moolenaar, al vele jaren de bekende gezichten achter Moolenaar Makelaardij

Ons bereik

Moolenaar Makelaardij is actief in een breed gebied ten zuiden van Nederland. De Gemeenten Bommelerwaard, Maasdriel, ‘s-Hertogenbosch, Land van Heusden en Altena maken hiervan deel uit, maar juist ook alles wat hier tussenin ligt binnen een straal van 30 km van Zaltbommel.

Professionele partners

Dankzij de nauwe banden met professionele partners zijn wij in staat u altijd van actuele informatie te voorzien, maar bieden u bovenal direct en eerlijk verkoopadvies. Ons team bestaat uit een enthousiaste en ervaren makelaar-taxateur, commerciële binnendienstmedewerkers en hypotheekadviseurs.

Als gecertificeerd kantoor lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Onze makelaar-taxateur is bovendien VastgoedCert gecertificeerd en al jaren actief in uw woon-werkgebied.

Specialist

Naast ons advies op het gebied van bestaande bouw, is Moolenaar Makelaardij gespecialiseerd op het gebied van nieuwbouw. Wilt u vanaf start mee denken in het bouwproces en een woning geheel naar wens indelen?

Informeer dan eens naar onze nieuwbouwprojecten, wij tonen u graag onze portfolio.

Bent u nieuwsgierig over onze werkwijze en mogelijkheden neem dan gerust contact op met ons kantoor via telefoonnummer 0418-577540
of per mail: info@moolenaarmakelaardij.nl  of loop geheel vrijblijvend bij ons kantoor binnen!

Gamerschestraat 34 , 5301 AS Zaltbommel
Onze kantoor openingstijden zijn van 09.00 tot en met 17.30 uur.
Buiten kantooruren werken wij graag op afspraak.