Nieuw

Beukenstraat 33 5331 GA Kerkdriel

Zaltbommel

Johanna Westerdijklaan 1

KOOPSOM € 725.000,- v.o.nOmschrijving

GESCHAKELDE WONING MET OOG VOOR DETAIL & LEVENSLOOPBESTENDIG! (bouwnummer 2)

Op een van de mooiste nieuwbouwlocaties van Zaltbommel staat in de recent gebouwde woonwijk ‘De Virieupark’ deze fantastische levensloopbestendige woning.

De geschakelde woning heeft een bruto-inhoud ca. 580 m³ en een gebruiksoppervlakte (wonen) van ca. 150 m². Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 283 m² (met achterom) en bouwjaar 2024.

De woning is o.a. voorzien van een sfeervolle living met open keuken, inpandige berging, toilet, twee badkamers (op de begane grond en de eerste verdieping), één slaapkamer op de begane grond en twee slaapkamers op de eerste verdieping. Dit alles maakt dat de woning zeer geschikt is voor een optimale lange bewoning en/of gezinsbewoning.

Van bovenaf oogt het perceel als een schilderij; aan de achterzijde speels omlijst door het groen van het achter gelegen perceel aan de voorzijde de karakteristieke woonwijk De Virieupark. Het geheel biedt veel privacy. De oprit aan de voorzijde van de woning biedt plek voor het parkeren van uw eigen voertuigen.

De levensloopbestendige woning is gunstig gelegen op loopafstand van de gezellige historische binnenstad met diverse winkels, restaurants en terrassen, NS-station en het park. Het gezellige vestingstadje Zaltbommel is centraal gelegen aan de A2 en beschikt o.a. over moderne sportaccommodaties zoals o.a. een overdekt zwembad, verschillende sportzalen, tennis-, voetbal- en hockeyvelden. Ook op het gebied van cultuur heeft Zaltbommel veel te bieden waaronder een cultureel centrum met schouwburgzaal en muziekschool.

Indeling:
Begane grond: via de karakteristieke Virieusingel en of De Virieupark bereikt u de woning.
De entree geeft toegang tot de woonkamer, open keuken, trapopgang, (gasten)toilet badkamer en slaapkamer.
Eerste verdieping: via de trapopgang bereikt u de overloop waar u toegang krijgt tot twee slaapkamers en tweede badkamer. Tweede verdieping: bereikbaar middels vlizotrap, is voorzien van een dakraam en geeft voldoende ruimte voor opslag.

Kenmerken:
• levensloopbestendig
• ruime living
• ruime open keuken met dubbele deuren naar de achtertuin
• 3 slaapkamers
• 2 badkamers separaat toilet
• ruime eerste verdieping
• ruime bergzolder
• inpandige berging
• voorzien van zonnepanelen
• warmtepomp
• gasloos

*Technische omschrijving word u aangeboden door de aannemer. Na aankoop is er ook kopers begeleiding via de aannemer.

*Start bouw bij 100% verkoop

* De verkoopbrochure behoort niet tot de contractstukken. Het geldt als promotiemateriaal. De verkoopbrochure is enkel bedoeld voor een globale beeldvorming en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend.