Nieuw

Koningin Wilhelminaweg 63 5301 GG Zaltbommel

Rossum

Weteringshoek 24

Verkocht

VRAAGPRIJS € 125.000,- v.o.nOmschrijving

NIEUWBOUWPROJECT ‘WETERINGSHOEK’ –
** vrije sector kavel – nummer 15 ** NU MET ROYALE KEUKEN/ SANITAIRCHEQUE TWV € 8.000,-!

Welkom in de ‘Parel van de Bommelerwaard!’
Op de prachtige locatie waar de Maas en de Waal elkaar zeer dicht naderen wordt een project met 43 koopwoningen in een gevarieerd woningaanbod gerealiseerd. Aan de westkant van Rossum worden in de Weteringshoek verschillende rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen gebouwd. De woningen krijgen een dorps, landelijk karakter zodat het goed aansluit bij de bestaande bebouwing in Rossum.

De te koop staande kavels kunnen eventueel worden samengevoegd tot royalere kavels. De kavels liggen op slechts 10 minuten van Zaltbommel en grenzen aan een reeds bestaande woonwijk. De wijk kenmerkt zich in het landelijke karakter, een goede bereikbaarheid en prima voorzieningen zoals supermarkt, school, kinderopvang, diverse horeca en een actief verenigingsleven.

Het dorp Rossum is o.a. voorzien van een basisschool, supermarkt, warme bakker en restaurants met terras gelegen aan de dijk. De historische binnenstad van Zaltbommel met tal van winkels en restaurants is slechts binnen ca. 10 autominuten bereikbaar. Tevens beschikt Zaltbommel over een NS-station met uitstekende verbindingen. Het centrum van het bourgondische ‘s-Hertogenbosch is slechts binnen ca. 15 autominuten bereikbaar.

Altijd al uw eigen droomhuis willen realiseren? Neem dan snel contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!