Nieuw

Koningin Wilhelminaweg 63 5301 GG Zaltbommel

Kerkdriel

Gasthuisstraat 50

Verhuurd


Omschrijving

Kerkdriel – Gasthuisstraat 50
Huurprijs: € 1075,- incl. servicekosten excl. gas, water en licht per maand.

Het appartementencomplex is gebouwd in 2010, bevat 21 appartementen met een centrale entree met videofoon, lift en trappenhuis.
No. 50 is een modern appartement op de 2e verdieping met loggia vanwaaruit een prachtig uitzicht en wat heel bijzonder is een enorme bergruimte op de zolder (27 m2) bereikbaar met een vlizotrap. Op de begane grond is tevens nog een berging beschikbaar. Parkeergelegenheid voor het appartement.

Indeling:
entree, gang met links en rechts een slaapkamer, inpandige berging/wasruimte met witgoedaansluiting, toiletruimte met zwevende toilet en fonteintje, badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.
Woonkamer met open keuken (30 m2), moderne keukenunit met inbouwapparatuur en loggia.

Gelegen in centrum van regionaal dorp Kerkdriel met alle winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en nabij de rivier met jachthaven, watersportmogelijkheden en een golfbaan gesitueerd in de ruimte tussen rivier en dijk.
Kerkdriel is centraal gelegen in het land met een snelle aansluiting op de A2 en de steden Den Bosch en Utrecht zijn op die manier goed bereikbaar. Het oude gezellige stadje Zaltbommel ligt op 10 autominuten met een NS station.