Nieuw

Beukenstraat 33 5331 GA Kerkdriel

Zaltbommel

Toepadweg 10

Verkocht

Vraagprijs € 307.000,- Huurprijs € 2.200,-Omschrijving

Toepadweg 10 te Zaltbommel
Huurprijs: € 2200,- per maand excl. BTW en servicekosten
Vraagprijs €307.000,-k.k.

Midden op het bedrijventerrein De Ooijk in Zaltbommel vindt u deze zeer representatieve kopunit met bedrijfsunit. De units zijn aan de voorzijde van het verzamelgebouw gesitueerd en beschikt over maar liefst 8 eigen parkeerplaatsen. In de nabije omgeving bevindt zich het NS-station en winkelcentrum. De autosnelweg A2 is slechts op enkele autominuten bereikbaar.

INDELING:
Begane grond: Representatieve entree met glazen scheidingswanden/deuren, open kantoor/showroom, half open pantry/reproruimte, moderne toiletgroep, toegang naar separate bedrijfsunit.
Verdieping: Voorportaal, werkkast, overloop met toiletgroep, serverruimte en archief, kantoor met eigen archief, royale spreekkamer annex kantine met luxe pantry voorzien van apparatuur, rookruimte in separate unit.

ERF/BUITENTERREIN:
Er zijn 8 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. Het terrein is geheel afsluitbaar.

OVERIGE:
– Voorzieningen: Airco installatie met verwarmingsmodule, 2 luxe pantry’s met inbouwkeuken, 2 moderne toiletgroepen, databekabeling (cat 5) en patchkast, alarminstallatie, elektrisch bedienbaar hek op het buitenterrein.
– Het is mogelijk de begane grond (visueel) te splitsen door de aanwezigheid van een 2e entreepartij.
– De servicekosten voor huur bedragen € 30,- per maand en omvatten onderhoud van de elektronische poort, elektra voor de poort en onderhoud van het buitenterrein.
– De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder worden doorbelast.

Thea Moolenaar NVM Makelaar
Neem contact op