Nieuw

Kapelstraat 24 5316 BG DELWIJNEN

ZUILICHEM

De Boogerd 7

€ 249.000,- k.k.Omschrijving

Aan de rand van het landelijke dorp Zuilichem, vindt u deze ruime tweekapper met garage en royale oprit geschikt voor meerdere voertuigen. De woning is neutraal afgewerkt en biedt het ideale plaatje voor een gezin met kinderen!

De garage is v.v. was- droogmachine aansluiting, verwarming, elektra en water. Achter de garage is nog een houten berging. De achtertuin is gelegen op het zuiden, waardoor u optimaal kunt genieten van het zonnetje!

De woning is gebouwd in 1974 en heeft een inhoud van ca. 325 m3. De woonoppervlakte bedraagt ca. 100 m2 en het geheel is gelegen op een perceel van 274 m2.

Het geheel is gelegen is een rustige kindvriendelijke woonwijk. Zuilichem beschikt over een basisschool en buurtsupermarkt met bakker. In de nabije omgeving bevindt zich een bushalte. In het naastgelegen dorp Brakel vindt u een kleinschalig winkelcentrum met onder andere een supermarkt. Binnen 10 minuten staat u midden in de historische binnenstad van Zaltbommel met diverse winkelaanbod, scholen en horecagelegenheden.

Indeling woonhuis:
via de royale oprit bereikt u de entree aan de voorzijde van de woning. In de hal bevindt zich de meterkast en de toiletruimte. De doorzon woonkamer heeft middels een toog een halfopen verbinding naar de keuken v.v. L-vormige keukenunit met diverse inbouwapparatuur. Via de trap in de woonkamer bereikt u de;
Eerste verdieping: overloop toegang gevend tot 3 slaapkamers en badkamer.
Tweede verdieping: via een vaste trap bereikt u de voorzolder met aan weerszijde bergruimte achter de schotten. Extra slaap-/hobbykamer v.v. knieschotten en Velux dakvenster.

Sylvia van den Bogaard Assistent makelaar
Neem contact op