Nieuw

Thorbeckestraat 27 5301 ND Zaltbommel

Zaltbommel

Tinbergenplantsoen 31

Verhuurd

€ 1.250,- p/mOmschrijving

TE HUUR

Voel je helemaal thuis in je nieuwe op chaletstijl geïnspireerde woning! De woning is gelegen in de geliefde nieuwbouw woonwijk ‘De Virieupark’.

De woning is gebouwd in 2019 en heeft een inhoud van ca. 322 m3. De woonoppervlakte bedraagt ca. 109 m2 en het geheel is gelegen op een perceel van 112 m2.

De woning is gunstig gelegen op loopafstand van de gezellige historische binnenstad met diverse winkels, restaurants en terrassen, NS-station en rivier ‘De Waal’ met haar uiterwaarden. In de directe omgeving zijn zowel basis- als middelbare scholen gelegen, een zwembad, snelweg A2, supermarkten en het stadspark.

Begane grond:
Entree, ruime hal met meterkast, toilet met fontein en trapopgang naar eerste verdieping. Ruime woonkamer met tuinzicht en toegang tot gezellige achtertuin. Open keuken aan voorzijde. Extra opslagruimte met ingebouwde trapkast.
Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers en riante badkamer. Ruime badkamer met doucheruimte, tweede toilet met fontein. Twee grote slaapkamers aan achterzijde. Derde ruime slaapkamer aan voorzijde. Trapopgang naar de zolder.
Tweede verdieping:
Ruime zolder, ideaal voor extra slaapkamer, studeerruimte, opslag of een combinatie hiervan. CV-ketel, mechanische ventilatie-box.

Huurprijs: € 1250,- per maand excl. gas, water en licht
Aanvaarding: 1 januari 2021