Nieuw

Koningin Wilhelminaweg 63 5301 GG Zaltbommel

Zaltbommel

Parlevinkerspleintje 6

Verkocht

VRAAGPRIJS € 370.000,- k.k.Omschrijving

EEN BUITENKANS!

Bent u op zoek naar een woning waar u levensloopbestendig kunt gaan wonen en die gelegen is in een rustige straat maar toch op een centrale locatie? Kom dan eens een kijkje nemen bij deze bungalow aan het Parlevinkerspleintje; wellicht uw nieuwe (t)huis!

Deze gelijkvloerse woning is uitgerust met een ruime woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, badkamer én inpandig bereikbare garage. Aan de achterzijde bevindt zich de privacy biedende achtertuin met buitenhaard/ BBQ. De oprit biedt plaats voor het parkeren van één voertuig.

De woning is gebouwd in 1975 en is gelegen op een perceel van 313 m². Het geheel biedt een woonoppervlakte van ca. 105 m² en heeft een inhoud van ca. 400 m³.

Deze charmante bungalow verdient een opknapbeurt om weer geheel aan de eisen en normen van deze te tijd te voldoen. Zo is het mogelijk dit pand geheel naar eigen wens en smaak aan te laten passen, maar is het ook een mooie uitdaging voor de doe-het-zelver!

De woning is gunstig gelegen nabij een kleinschalig winkelcentrum en op loopafstand van de gezellige binnenstad met diverse winkels, restaurants en terrassen, NS-station en rivier ‘De Waal’ met haar uiterwaarden. In de directe omgeving zijn zowel basis- als middelbare scholen gelegen, een zwembad, snelweg A2, supermarkten en het stadspark.

Indeling bungalow:
De entree geeft toegang tot de hal met toiletruimte, badkamer, 3 slaapkamers en ruime woonkamer met open keuken. De ruime garage is inpandig bereikbaar vanuit de hal. Hier bevindt zich de aansluiting voor het witgoed. De CV-ketel is in een aparte berging in de garage geplaatst.

Zin om de handen uit de mouwen te steken? Dan is deze woning echt een buitenkans! Maak snel een afspraak om te zien welke mogelijkheden deze bungalow voor u te bieden heeft.