Nieuw

Koningin Wilhelminaweg 63 5301 GG Zaltbommel

Zaltbommel

Nonnenstraat 39

VRAAGPRIJS € 289.000,- k.k.Omschrijving

In de historische Nonnenstraat, onder de rook van het Stadskasteel en de stadswallen, vindt u op nummer 39 deze knusse stadswoning met gezellige woonkamer, landelijke keuken, 2 slaapkamers en nette badkamer. Sfeer en karakter zijn sleutelwoorden die passen bij deze goed onderhouden stadswoning op loopafstand gelegen van het gezellige centrum met winkels, terrassen en restaurantjes.

De woning is omstreeks 1750 gebouwd, maar heeft in de loop der jaren diverse verbouwingen en vernieuwingen ondergaan. Het geheel is gelegen op een perceel van 49 m² en heeft een woonoppervlakte van ca. 72 m² en een inhoud van ca. 200 m³.

Zaltbommel is een gezellig vestingstadje aan de Waal met veel bezienswaardigheden en activiteiten. Het stadje is centraal gelegen aan de A2 en beschikt over een NS Station. De gemeente Zaltbommel beschikt over een ruim opleidingsaanbod, zo zijn er naast het basisonderwijs diverse vormen van buitengewoon en voortgezet onderwijs aanwezig. Tevens beschikt Zaltbommel over moderne sportaccommodaties zoals o.a. een overdekt zwembad, verschillende sportzalen, tennis-, voetbal- en hockeyvelden. Ook op het gebied van cultuur heeft Zaltbommel veel te bieden, waaronder een cultureel centrum met schouwburgzaal en muziekschool.

Indeling woonhuis:
Begane grond: de entree geeft toegang tot het halletje met meterkast en de sfeervolle woonkamer met sier kolenkachel en trapopgang naar de eerste verdieping. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en staat in open verbinding met de woonkamer. Via de keuken is de nette badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel te bereiken. Naast de badkamer bevindt zich een kast met de CV-opstelling.

Eerste verdieping: de overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een praktische bergkast met daarin de wasmachine en droger. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van dakkapel voor meer licht en ruimte.

Bergzolder: middels een vlizotrap is de ruime bergzolder bereikbaar.

Aanvullende informatie m.b.t. parkeren:
* in de straat is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid
* het is mogelijk een vergunning aan te vragen (via gemeente Zaltbommel)
* op ca. 50 meter afstand is er een gratis, openbare parkeerplaats