Nieuw

Koningin Wilhelminaweg 63 5301 GG Zaltbommel

Zaltbommel

Nonnenstraat 10

Verkocht

VRAAGPRIJS € 310.000,- k.k.Omschrijving

In de historische Nonnenstraat, onder de rook van het Stadskasteel en de stadswallen, is deze charmante stadswoning met tuin én terras gelegen. Bij binnenkomst ervaart u direct de sfeer, ruimte en licht die het pand die bieden heeft! De woning is o.a. voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, maar liefst 4 slaapkamers en een moderne badkamer.
De woning heeft recent diverse vernieuwingen/moderniseringen ondergaan, zo zijn de badkamer en keuken vernieuwd, zijn de wanden gestuukt en is er een moderne houthaard geplaatst. E.e.a. dient naar eigen smaak afgewerkt te worden.

De woning is omstreeks 1878 gebouwd, maar heeft in de loop der jaren diverse verbouwingen en vernieuwingen ondergaan. Het geheel is gelegen op een perceel van 95 m² en heeft een woonoppervlakte van ca. 116 m² en een inhoud van ca. 385 m³.

Zaltbommel beschikt over een ruim en divers aanbod aan winkels en horecagelegenheden en biedt daarnaast volop parkeermogelijkheden in de nabije omgeving. Tevens is de binnenstad van Zaltbommel uitstekend bereikbaar middels openbaar vervoer (NS-station op loopafstand en bushalte om de hoek) en binnen enkele minuten bevindt u zich op de A2. Op steenworp afstand vindt u een supermarkt, rivier de Waal met haar uiterwaarden en het stadspark.

Indeling woonhuis: aan de voorzijde van de woning is de entree gesitueerd. In de hal bevindt zich de meterkast en geeft toegang tot de woonkamer met open keuken. De ruimtes zijn van elkaar gescheiden middels een schuifdeur. Aan de achterzijde bevindt zich de toegang tot de achtertuin en de toiletruimte en washok.
Eerste verdieping: overloop toegang gevend tot 2 ruime slaapkamers en moderne badkamer v.v. inloopdouche en wastafelmeubel.
Tweede verdieping: overloop toegang gevend tot nog 2 slaapkamers en C.V.-ruimte.