Nieuw

Korte Steigerstraat 10 5301 CE ZALTBOMMEL

ZALTBOMMEL

Nol van Hattum 0

€ 469.000,- v.o.n.Omschrijving

Unieke kans!

Dat vormt deze unieke nieuwbouwwoning, met strakke vormgeving onder moderne architectuur in de woonwijk ‘de Waluwe’ te Zaltbommel. De woning heeft geeft een speelse indruk door de flinke raampartijen en de combinatie van de materialen welke gebruikt gaan worden.

De moderne, strakke architectuur in combinatie met de ruime woonoppervlakte maken dit een zeer aantrekkelijk geheel voor de liefhebber van comfortabel en duurzaam wonen.
Het geheel wordt gasloos gebouwd, is voorzien van een geïsoleerde garage (deze is in te richten als kantoor/praktijk aan huis. Mogelijkheden voor wonen & werken aan huis zijn dus volop aanwezig.

Indeling begane grond: entree, hal, toiletruimte, ruime woonkeuken, riante woonkamer met aan de achterzijde een schuifpui en een loopdeur. Inpandig te bereiken garage. Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, separate toiletruimte, moderne badkamer met ligbad en inloopdouche, aparte ruimte met witgoedaansluitingen, vaste trap naar tweede verdieping. Tweede verdieping: grote voorzolder, technische ruimte en een zeer ruime 4e slaap-/werkkamer.

De woonoppervlakte bedraagt ca. 166 m2. De perceeloppervlakte meet 281 m2. De inhoud bedraagt ca. 600 m3.
Bijzonderheden:
– Oplevering inclusief complete badkamer;
– Hardhouten binnendeur kozijnen met stompe deuren;
– Gasloos, EPC nul/Beng woning, WKO installaties met vloerverwarming en vloerkoeling in de gehele woning;
– Zonnepanelen.

Vraagprijs: € 469.000,- v.o.n.