Nieuw

Beukenstraat 33 5331 GA Kerkdriel

Zaltbommel

Markt 7

VRAAGPRIJS € 539.000,- k.k.Omschrijving

TE KOOP
Op een prominente locatie, middenin het historische stadscentrum van Zaltbommel staat dit statige gemeentelijk monumentaal stadspand met op de begane grond een winkelruimte en daarboven een riante bovenwoning met patio en dakterras.

Het pand is omstreeks 1893 gebouw en meet een bruto inhoud van ca. 875 m³. De bruto vloeroppervlakte bedraagt ca. 230 m² en het pand is gelegen op een perceel van 146 m².

Zaltbommel beschikt over een ruim en divers aanbod aan winkels en horecagelegenheden en biedt daarnaast volop parkeermogelijkheden in de nabije omgeving. Tevens is de binnenstad van Zaltbommel uitstekend bereikbaar middels openbaar vervoer (NS-station op loopafstand en bushalte om de hoek) en binnen enkele minuten bevindt u zich op de A2. Op steenworp vindt u een supermarkt, rivier de Waal met haar uiterwaarden en het stadspark.

Het pand is als volgt ingedeeld:
Begane grond: een centrale hal biedt toegang tot de winkelruimte en de voordeur van de woning. De winkelruimte meet circa 50 m² en is verdeeld in een verkoopruimte, een werkkamer, een pantry en een toiletruimte.
De winkelruimte is voorzien van een systeemplafond en airconditioning. In de verkoopruimte is een luik naar een gewelfkelder van circa 17 m². Achter de voordeur met fraai snijwerk is een lange gang met hardhouten trapopgang naar de woning.

Eerste verdieping: aan de overloop met toiletruimte grenzen de eetkeuken en de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en biedt een prachtig zicht over de Markt. De woonkamer is voorzien van eiken visgraatparket, een houten erker met koepelvormig dak, een openhaard en een bijna 3,5 meter hoog stucplafond met ornamenten. De aan de achterzijde gelegen eetkeuken grenst aan het dakterras met ligging op het zuiden. De keuken is ingericht met een houten hoekkeuken. Een 19e eeuwse trappartij leidt naar de 2e verdieping.

Tweede verdieping:
Aan de voorzijde ligt de ouderslaapkamer met een zwarte natuurstenen schouw en een 3 meter hoog balkenplafond. Aan de lichte overloop grenst de badkamer en de 2e slaapkamer. De in lichte tinten uitgevoerde badkamer is ingericht met een bubbelbad, wastafelmeubel, douchecabine en het 2e toilet. Een fraaie paneeldeur leidt naar de 2e slaapkamer met vaste kast en wastafel. De trappartij met tussenbordes leidt naar de 3e verdieping.

Derde verdieping:
Onder de kap bevinden zich de 3e en 4e slaapkamer. De slaapkamer aan de achterzijde en heeft twee dakraampjes en een vaste kast. De slaapkamer aan de voorzijde biedt door een gevelraam zicht op de Markt. Op de overloop bevindt zich de combiketel.