Nieuw

Beukenstraat 33 5331 GA Kerkdriel

Zaltbommel

Dwarsweg 1

Verkocht

VRAAGPRIJS € 459.000,- k.k.Omschrijving

Wonen en werken combineren? Dat kan in deze vrijstaande bungalow met plenty mogelijkheden!

Nabij de binnenstad van Zaltbommel op het industrie terrein ‘’de Ooijk’’ is deze riante bungalow gelegen. Het pand is gesplitst in twee wooneenheden aan de voor-/en achterzijde met beide aparte opritten en is door de jaren heen geheel opgeknapt/gemoderniseerd. Zo is de gehele dakbedekking inclusief plafonds recent vernieuwd. Verder biedt het geheel alle voorzieningen op de begane grond (slaap-/badfaciliteiten) waardoor het pand zeer geschikt is voor zowel jongeren als ouderen. Dankzij de ruimte en voldoende parkeergelegenheid biedt het geheel diverse mogelijkheden en kan de combinatie van wonen & werken aan huis uitstekend gerealiseerd worden.

De woning is gebouwd in 1972 en heeft een inhoud van ca. 820 m³. De woonoppervlakte bedraagt ca. 285 m² en het geheel is gelegen op een perceel van 1477 m².

Indeling woonhuis (I): hal/entree, nette woonkeuken met inbouwapparatuur, portaal toegang gevend tot toiletruimte met C.V.-ketel, ouderslaapkamer, luxueuze badkamer v.v. vaste wastafel, zwevend toilet, ligbad en inloop douche en royale woonkamer. Vanuit het portaal zijn nog twee kinderslaapkamers toegankelijk. Via de entree is de berging met witgoedaansluitingen bereikbaar.

Indeling woonhuis (II): ruime woonkamer met open keuken v.v. inbouwapparatuur, ruime slaapkamer en moderne badkamer v.v. ligbad, douche, toilet en vaste wastafel. Het portaal geeft toegang tot een herentoilet, damestoilet en de multifunctionele ruimte.

Indeling bedrijfsruimte: royale multifunctionele ruimte v.v. bijkeuken/ berging en kantoor is toegankelijk middels de openslaande deuren, maar is ook bereikbaar vanuit de woning via het portaal met het heren- en damestoilet.