Nieuw

Schoolstraat 51 5311 CD GAMEREN

WERKENDAM

Papaver 13

€ 245.000,- k.k.Omschrijving

FIJNE & PRAKTISCHE (GEZINS)WONING

Gelegen in een groene en kindvriendelijke woonwijk treft u aan Papaver 13 deze verrassend ruime tussenwoning met maar liefst 5 (!) slaapkamers! De woning is gelegen aan een rustig en doodlopend straatje en is voorzien van een ruime achtertuin met achterom, stenen berging en houten fietsoverkapping.

De woning is gebouwd in 1980 en is gelegen op een perceel van 166 m². De woonoppervlakte bedraagt ca. 113 m² en de inhoud van het pand is ca. 360 m³.

Werkendam ligt in het Land van Heusden en Altena, aan de rand van het natuur-, en recreatiegebied Nationaal Park De Biesbosch. Werkendam beschikt over diverse basisscholen en goede voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen.. Tevens is de bereikbaarheid ook goed te noemen; binnen 5 autominuten bereikt u de snelweg A 27 richting Breda/ Gorinchem of Utrecht!

De indeling is als volgt: aan de voorzijde van de woning is de entree gesitueerd. In de hal bevindt zich de toiletruimte, meterkast, trapopgang naar verdieping en trapkast. Vanuit hier heeft u toegang tot de ruime doorzonwoonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Eerste verdieping: de overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en badkamer voorzien van ligbad-/douchecombinatie, wastafel en staand toilet.
Tweede verdieping: via een vaste trap bereikt u de voorzolder. Hier bevindt zich de witgoedaansluiting, C.V.-installatie en bergruimte achter de knieschotten. Vanuit hier heeft u toegang tot nog 2 extra slaapkamers. Daglichttoetreding geschiedt middels 3 grote dakvensters.