Nieuw

Koningin Wilhelminaweg 63 5301 GG Zaltbommel

Waardenburg

Steenweg 51Omschrijving

Kandidaten die zijn uitgenodigd voor een bezichtiging hebben hier een -mail over ontvangen.
Momenteel worden er geen afspraken meer gepland.

MONUMENTALE NOTARISWONING TE HUUR

Deze monumentale notariswoning met veel authentieke details is
gelegen op een riant perceel van maar liefst 9.580 m²!

Gelegen op een unieke locatie, middenin een prachtige, landelijke woonomgeving, vindt u deze monumentale notariswoning. Deze fraaie woning beschikt over veel authentieke details, zoals een prachtige hal met vestibule, hoge bewerkte plafonds, schuiframen, meerdere schouwpartijen door de gehele woning alsmede
een woonkamer en suite en een separate eetkamer.

Het object heeft een inhoud van maar liefst ca. 1.800 m3. De woonoppervlakte bedraagt ca. 375 m2.

Naast het woonhuis is er een koetshuis en een reeks andere bijgebouwen rond een ommuurde tuin. Het complex is daardoor zeer geschikt voor een combinatie van werken en wonen of als representatieve bedrijfsvestiging. Tevens zijn er dus voldoende parkeerfaciliteiten zowel binnen als buiten mogelijk.

Het geheel is gelegen in het landelijke Waardenburg, op korte afstand van de warme bakker en supermarkt. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A2 richting ’s-Hertogenbosch – Utrecht en snelweg A15 richting Rotterdam – Tiel.

Indeling: marmeren hal met vestibule, 2 kelderruimtes, praktische bijkeuken met aansluitpunten voor witgoed, vaste kastruimte, ruime woonkeuken met schouwpartij, eetkamer met schouwpartij, serre (zijkant), royale woonkamer met schouw en erker-/zitgedeelte aan voorzijde van het pand, hier heeft u optimaal zicht op de tuin. Slaapkamer, werk-/biljartkamer, badkamer, toegang tot verdieping.
Verdieping: open tot in de nok met momenteel 3 slaapkamers. Het geheel beschikt over ruimte voor het creëren van extra slaap-/werkkamers.

NOG EVEN DIT:

* het betreft een kort durende huurovereenkomst van 2 jaar
* de huurprijs voor het pand bedraagt € 1.395,- per maand
* de huurprijs is exclusief gebruik van het koetshuis – optioneel bij te huren voor € 300,- per maand
* de prijzen zijn exclusief gas, water en licht

Thea Moolenaar NVM makelaar
Neem contact op