Nieuw

Koningin Wilhelminaweg 63 5301 GG Zaltbommel

Velddriel

Voorstraat 26

Verkocht

VRAAGPRIJS € 365.000,- k.k.Omschrijving

Op zoek naar een charmante woning gelegen in een rustige woonomgeving maar toch op een centrale locatie, op slechts 5 autominuten van de autosnelweg A2? Dan is dit dé woning die u zoekt! Deze vrijstaande woning met inpandige garage en multifunctionele ruimte, die in 1995 is geïsoleerd, een spouwmuur en een nieuwe kap heeft gekregen, kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

De woning is gebouwd omstreeks 1937 en is uitgebouwd in 1995. De inhoud bedraagt ca. 515 m3. De woonoppervlakte bedraagt ca. 108 m2, exclusief de inpandige garage van ca. 26 m2 en zolderruimtes van ca. 33 m2. Het geheel is gelegen op een perceel van 528 m2.

Het geheel is gelegen in het landelijke dorp Velddriel. In de nabije omgeving bevindt zich o.a. een kinderdagverblijf en basisschool. De historische binnenstad van Zaltbommel en de Bourgondische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch zijn beide binnen 15 autominuten bereikbaar. Het naastgelegen dorp Kerkdriel beschikt over een groot winkelaanbod in het winkelcentrum met diverse winkels, restaurants en terrasjes.

Indeling woonhuis: aan de voorzijde van de woning is de entree gesitueerd. In het halletje bevindt zich de meterkast en trapopgang naar de verdieping.
De woonkamer met gaskachel heeft een open verbinding met de keuken. Via de keuken heeft u toegang tot de kelder. Aansluitend de keuken bevindt zich de bijkeuken met gaskachel, sauna, toiletruimte en badkamer v.v. wastafel en douche. Aan de achterzijde bevindt zich een multifunctionele ruimte die in 1995 is aangebouwd. Deze ruimte is geïsoleerd en kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Vanuit hier heeft u toegang tot de achtertuin en inpandige garage met loop- en sectionaaldeur.
Verdieping: Aan de voorzijde van de woning zijn 2 slaapkamers gelegen met bergruimte achter de knieschotten. De verdieping aan de achterzijde is toegankelijk via een ladder bij de multifunctionele ruimte. Het nieuwe gedeelte is geïsoleerd en beschikt over veel lichtinval dankzij de 4 dakvensters en gevelraam.

Bijzonderheden:
– garage is in 1995 gebouwd
– achterste deel is in 1995 verbouwd
– mogelijkheid om extra slaapkamers te creëren bij zolderruimtes
– multifunctionele ruimte geschikt voor diverse doeleinden