Nieuw

Koningin Wilhelminaweg 63 5301 GG Zaltbommel

Tiel

Zennewijnenseweg 10

Verkocht

VRAAGPRIJS € 250.000,- k.k.Omschrijving

Aan de rand van Tiel, nabij de uiterwaarden van de Waal, staat aan een rustige weg deze knusse middenwoning met berging gelegen op een royaal perceel van maar liefst 590 m²! Het woonhuis beschikt over een halfopen keuken, tuingerichte woonkamer, 2 slaapkamers en nette badkamer. De voorzijde van de woning biedt een fraai, wijds uitzicht over de boomgaard en de dijk, maar de echte verrassing bevindt zich aan de achterzijde met een mega diepe achtertuin van maar liefst 95 meter diep! De tuin is gelegen op het westen en biedt tal van mogelijkheden. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een achterom waar tevens omliggende buren gebruik van mogen maken.

De woning is omstreeks 1910 gebouwd en heeft een woonoppervlakte van ca. 74 m². De inhoud van het pand bedraagt ca. 240 m³.

Tiel is één van de oudste stadjes van Nederland en is gelegen in het hart van de Betuwe. Op een klein kwartiertje fietsen ligt het historische centrum met o.a. sfeervolle winkelstraatjes, restaurants, cafés, terrassen, fraaie parken en stadstuinen
In de nabije omgeving vindt u diverse voorzieningen, zoals scholen, kinderopvang, winkelcentrum, gezondheidscentrum, speelfaciliteiten en het NS-station. Tevens bent u binnen enkele minuten op de snelweg A15 richting Arnhem-Rotterdam.

Indeling woonhuis: aan de voorzijde van de woning is de entree gesitueerd. De hal met meterkast en toiletruimte geeft toegang tot de halfopen keuken met aan de achterzijde de woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin.
De trapopgang naar de verdieping bevindt zich in de woonkamer.
Verdieping: via de trap bereikt u de ouderslaapkamer die toegang biedt tot de kleine slaapkamer aan de achterzijde en de badkamer voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel.

Hier aan de Zennewijnenseweg treft u de voordelen van vrij wonen en toch alle voorzieningen nabij. Komt u kijken?