Nieuw

Vergtweg 1 5301 TA ZALTBOMMEL

ROSSUM

Rietvoorn 19

€ 339.000,- v.o.n.Omschrijving

NIEUWBOUWPROJECT ‘WETERINGSHOEK’
Rietvoorn – bouwnummer 14 – levensloopbestendige woning

Welkom in de ‘Parel van de Bommelerwaard!’
Op de prachtige locatie waar de Maas en de Waal elkaar zeer dicht naderen wordt een project met 43 koopwoningen in een gevarieerd woningaanbod gerealiseerd. Aan de westkant van Rossum worden in de Weteringshoek verschillende rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen gebouwd. De wijk komt te liggen op slechts 10 minuten rijden van Zaltbommel en heeft uitkijk over de groene buitenrand van Rossum.

De wijk kenmerkt zich in het landelijke karakter, een goede bereikbaarheid en prima voorzieningen zoals supermarkt, school, kinderopvang, diverse horeca en een actief verenigingsleven.

Het dorp Rossum is o.a. voorzien van een basisschool, supermarkt, warme bakker en restaurants met terras gelegen aan de dijk. De historische binnenstad van Zaltbommel met tal van winkels en restaurants is slechts binnen ca. 10 autominuten bereikbaar. Tevens beschikt Zaltbommel over een NS-station met uitstekende verbindingen. Het centrum van het bourgondische ‘s-Hertogenbosch is slechts binnen ca. 15 autominuten bereikbaar.

Woning in detail:
* levensloopbestendige woning
* energielabel A
* sfeervolle jaren ’30 architectuur
* complete badkamer
* extra brede woning voor nog meer ruimte
* parkeren op eigen terrein
* energiezuinige woning

Bouwnummer 14 is momenteel nog beschikbaar; informeer snel naar de mogelijkheden of maak vrijblijvend een afspraak.

Thea Moolenaar NVM Makelaar
Neem contact op