Rossum – Oude Kruisstraat 4-8

Koopwoning

Vraagprijs: € 125.000,- k.k.

BOUW UW EIGEN DROOMHUIS

Gelegen in ‘de Parel’ van de Bommelerwaard, vindt u deze twee unieke bouwkavels in de kom van het dorp Rossum. Rossum is een landelijk dorp dat zowel aan de Waal- als aan de Maasdijk ligt. Tevens heeft Rossum een zeer centrale ligging: zo is de A2 Eindhoven – Amsterdam binnen 10 minuten bereikbaar! Het geheel is zeer interessant voor de liefhebbers van rust, maar toch prijs stelt op alle voorzieningen binnen handbereik zoals winkels (supermarkt, bakkerij), (basis)school alsmede een diversiteit aan horecavoorzieningen aan een mooie dijklocatie.

De perceeloppervlakte per kavel bedraagt ca. 380 m2.

Het dorp ligt tevens 10 minuten vanaf het karakteristieke stadcentrum van Zaltbommel. Binnen 5 minuten is het station van Zaltbommel bereikbaar en een kwartiertje vanaf Den Bosch.

De percelen bieden uitstekende mogelijkheden voor het bouwen van o.a. twee woningen. Bij een bestemmingsplanwijziging kan er aangegeven worden of er een twee vrijstaande woningen gebouwd zullen worden of 1 tweekapper. Gemeente Maasdriel heeft aangegeven in principe haar medewerking te willen geven aan een herziening van het bestemmingsplan.

Het geheel zal inpassend moeten zijn bij de uitstaling van het huidige straatbeeld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Moolenaar Makelaardij.

Adres
Straatnaam: Oude Kruisstraat
Huisnummer: 4 -8
Postcode: 5328 AD
Woonplaats: ROSSUM
Land: NL
Overige
Aanvaarding in overleg
Object aanmelding In verkoop genomen
Datum invoer 26 juni 2018
Status beschikbaarheid Beschikbaar
Bouwvorm n.v.t.
Bestemming
Huidig gebruik:
Huidige bestemming:
Permanente bewoning: Nee
Recreatiewoning:
Maten en ligging
Bouwjaar
In aanbouw: Nee
Verdiepingen