Nieuw

Kapelstraat 24 5316 BG DELWIJNEN

ROSSUM

Maasdijk 88

€ 469.000,- k.k.Omschrijving

LAAT U VERRASSEN DOOR DEZE KARAKTERISTIEKE DIJKWONING

Op één van de mooiste plekjes van Rossum aan de verkeersluwe Maasdijk ligt deze goed onderhouden twéé-onder-één-kap-woning met voor- en achterhuis. Verscholen achter de gevels treft u een verrassend ruime woning met tal van mogelijkheden. De woning is in de loop der jaren gemoderniseerd en goed onderhouden en biedt door de vele vertrekken volop mogelijkheden. Gelegen op een flink perceel van ca. 595 m² plus nog 2 buitendijks gelegen percelen van totaal ca. 428 m² is het op en top genieten voor liefhebbers die van landelijk, sfeervol en comfortabel wonen houden!

De royale en privacy biedende achtertuin met een tweetal schuren biedt door zijn omvang voor een ieder wat wils. Het is heerlijk toeven in de veranda met oud Hollandse dakpannen. Toch liever in de zon? Strijk dan neer op één van de gezellige terrasjes en zitjes die de tuin te bieden heeft. De fraaie boompartijen en het gazon zorgen voor een groen geheel. Nog meer het gevoel van vrijheid ervaren? Tegenover het woonhuis bevindt zich de buitendijks gelegen tuin voorzien van diverse fruitbomen en een schuurtje voor het tuingereedschap.

De woning is omstreeks 1821 gebouwd en is door de jaren heen verbouwd en gemoderniseerd. De woonoppervlakte bedraagt ca. 206 m² (exclusief kelders van ca. 31 m²) en het pand heeft een inhoud van ca. 812 m³.

Rossum wordt o.a. door zijn unieke ligging aan zowel de Maas- als de Waaldijk ook wel ‘de Parel van de Bommelerwaard’ genoemd. Het gezellige dorp Rossum biedt diverse faciliteiten zoals; basisschool, kinderopvang, supermarkt, warme bakker en restaurants met terras gelegen aan de dijk. Ook heeft het dorp een bloeiend verenigingsleven. De historische binnenstad van Zaltbommel met tal van winkels en restaurants is slechts binnen ca. 10 autominuten bereikbaar. Tevens beschikt Zaltbommel over een NS-station met uitstekende verbindingen. Het centrum van het bourgondische ‘s-Hertogenbosch is via de A2 binnen ca. 15 autominuten bereikbaar.

De woning is als volgt ingedeeld:

Indeling:
Aan de voorzijde van de woning op dijkniveau bevindt zich de entree. Het halletje geeft toegang tot trapopgang naar verdieping en woonkamer (ca. 26 m2) met sfeervolle gashaard. Via een trapopgang bereikt u de opkamer die op dit moment in gebruik is als slaapkamer.
De achterom is gesitueerd aan de rechterzijde van de woning. In de ruime hal bevindt zich witgoedaansluiting, badkamer en toegang tot de kelderruimtes, eveneens voorzien van witgoedaansluiting en gewelfde wijnkelder. De moderne badkamer is voorzien van bubbelbad-/douche combinatie, wandcloset en designradiator. Aansluitend bevindt zich de keuken voorzien van landelijke keukenunit in hoekopstelling meterkast. De keuken heeft een halfopen verbinding met de sfeervolle eetkamer. Hier bevindt zich een wenteltrap toegang gevend tot de verdieping. Deze ruimte heeft een open verbinding met de woonkamer/kantoor aan de achterzijde v.v. fraaie schouwpartij met allesbrander, vaste boekenkast en serre met heerlijk veel lichtinval en openslaande deuren naar de tuin.
Verdieping voorzijde: via de trap bij de entree aan de voorzijde van de woning bereikt u de overloop met infrarood-sauna, vaste wastafel en bergzolder toegang gevend tot 2 ruime slaapkamers.
Verdieping achterzijde: via de wenteltrap in de eetkamer bereikt u de overloop toegang gevend tot kleedkamer (voorheen badkamer, aansluitingen zijn nog aanwezig) en 2 ruime slaapkamers.

ALGEMEEN:
• de woning is gelegen op een ruim perceel van ca. 595 m² met doorgang naar de achtergelegen Koningstraat en 2 buitendijkse percelen van 314 m² & 114 m². In totaal 1023 m².
• royale tuin met fraaie boompartijen, terras en veranda
• een tweetal schuren (recentelijk voorzien van een nieuw dak) en carport;
• er zijn 3 kelders waarvan 1 gewelven (wijn)kelder
• de woning leent zich uitstekend voor bewoning door een groot gezin, waarbij er ook nog ruimte is voor een
praktijk / atelier / kantoor aan huis;
• het voor-en achterhuis is op de bovenverdieping niet met elkaar verbonden;
• de keuken is 2 jaar geleden volledig verbouwd en vernieuwd;
• de badkamer op de begane grond is 4 jaar gelegden volledig vernieuwd;
• op de bovenverdieping van het achterhuis is gemakkelijk een 2e badkamer te creëren door de aanwezigheid van alle aansluitingen en afvoeren

Kortom, uniek aanbod voor de ruimte- en de natuurliefhebber! Maakt u snel een afspraak?