Nieuw

Koningin Wilhelminaweg 63 5301 GG Zaltbommel

Rossum

Bernhardstraat 20

Verkocht

VRAAGPRIJS € 265.000,- k.k.Omschrijving

In een rustige en kindvriendelijke woonomgeving staat aan de Bernhardstraat 20 deze verrassend ruime tussenwoning met o.a. 3 slaapkamers en onderhoudsvriendelijke achtertuin met stenen berging en achterom. De woning kan geheel naar eigen wens en smaak worden aangepast.

Deze woning is gebouwd in 1981 en is gelegen op een perceel van ca. 169 m². De woonoppervlakte bedraagt ca. 113 m².

Rossum wordt o.a. door zijn unieke ligging aan zowel de Maas- als de Waaldijk ook wel ‘de Parel van de Bommelerwaard’ genoemd. Het gezellige dorp Rossum biedt diverse faciliteiten zoals; basisschool, kinderopvang, supermarkt, warme bakker en restaurants met terras gelegen aan de dijk. Ook heeft het dorp een bloeiend verenigingsleven. De historische binnenstad van Zaltbommel met tal van winkels en restaurants is slechts binnen ca. 10 autominuten bereikbaar. Tevens beschikt Zaltbommel over een NS-station met uitstekende verbindingen. Het centrum van het bourgondische ‘s-Hertogenbosch is via de A2 binnen ca. 15 autominuten bereikbaar.
De woning is gebouwd in 1981 en heeft een inhoud van ca. 350 m3. De woonoppervlakte bedraagt ca. 113 m2 en het geheel is gelegen op een perceel van 169. m2.

Indeling woonhuis: entree, hal met meterkast, toiletruimte trapopgang naar eerste verdieping en trapkast. Doorzon woonkamer en dichte keuken.
Eerste verdieping: overloop toeganggevend tot trapopgang naar tweede verdieping, 3 ruime slaapkamers en badkamer.
Tweede verdieping: voorzolder met CV-ketel en extra slaap-/hobbykamer.