Nieuw

Koningin Wilhelminaweg 63 5301 GG Zaltbommel

Poederoijen

Juliana van Stolbergstr 23

Verkocht

VRAAGPRIJS € 295.000,- k.k.Omschrijving

Laat u verrassen door de ruimte en mogelijkheden die deze fijne gezinswoning te bieden heeft!

Verrassend veel (buiten)ruimte & volop woongenot! Dat biedt deze twee-onder-een-kapwoning met berging, schuur en ruime oprit. Mede dankzij de 17 zonnepanelen en houtkachel aangesloten op de centrale verwarming is het energieverbruik beperkt.

De ruime en privacybiedende achtertuin is aangelegd met o.a. gras, sierbestrating en een moestuin. In de tuin bevindt zich de schuur met veranda.

De woning is gebouwd in 1963 en is gelegen op een perceel van 294 m². De woonoppervlakte bedraagt ca. 108 m² en de inhoud van het pand is ca. 530 m³.

Het landelijke dorp Poederoijen heeft een prachtige omgeving, bestaande uit polderlandschap, eeuwenoude panden langs de dijken en in de nabije omgeving vindt u de afgedamde Maas. Het kindvriendelijke dorp is voorzien van een basisschool, speeltuin en kinderdagverblijf. In het naastgelegen dorp Brakel bevindt zich een supermarkt en overige voorzieningen.

Indeling woonhuis: aan de voorzijde van de woning is de entree gesitueerd. In de hal bevindt zich de meterkast, toiletruimte, trapopgang naar verdieping en kelder. De hal geeft toegang tot de keuken met halfopen verbinding naar de doorzon woonkamer. Aansluitend de keuken bevindt zich de praktische bijkeuken voorzien van witgoedaansluiting en een grote vaste kastenwand met schuifdeuren. Aansluitend de bijkeuken bevindt zich een berging toegang gevend tot de overkapping en tuin.
Eerste verdieping: overloop toegang gevend tot 3 slaapkamers en badkamer voorzien van zitbad en wastafelmeubel.
Tweede verdieping: vaste trap toegang gevend tot voorzolder met C.V.-installatie en zolderruimte.

Bijzonderheden:
– 17 zonnepanelen
– Houtkachel aangesloten op de centrale verwarming
– Airco t.p.v. ouderslaapkamer
– Royale privacybiedende achtertuin
– Ruime schuur van 17 m²
– Markies begane grond aan de voorzijde
– Zonnescherm achterzijde begane grond en voorzijde eerste verdieping
– Energielabel A
– Aanvaarding in overleg