Nieuw

Koningin Wilhelminaweg 63 5301 GG Zaltbommel

Kerkdriel

Veersteeg 0

Verkocht

KOOPSOM € 257.585,- k.k.Omschrijving

BOUWKAVEL TE KOOP
Heeft u altijd al zelf willen bouwen? Grijp dan nú uw kans en realiseer uw vrijstaande droomhuis in de Kersenbuurt in de dorpskern van Kerkdriel. De ruime kavel van ca. 653 m² is gelegen op een fraaie hoeklocatie met veel groenvoorzieningen.

De kavels in de Kersenbuurt zijn ruim en liggen mooi landelijk. De Kersenbuurt wordt als eerste fase ontwikkeld binnen het projectgebied van Kerkdriel Noord. Hier zijn verschillende soorten woningen gerealiseerd. Aan de noord- en de zuidrand zijn mogelijkheden voor het bouwen van uw eigen woning in een dorpse sfeer. Het (beeldkwaliteits)thema voor deze buurt is “Wonen in een kleurrijk dorp”. Iedere straat is anders, met veel ruimte voor groen en water.

De kavel is gelegen op een centrale locatie nabij de dorpskern van Kerkdriel, nabij o.a. scholen, openbaar vervoer, winkels, terrassen, restaurants, jachthaven, golfbaan en recreatiegebied. Het gemoedelijke dorp is voorzien van een compleet winkelaanbod in het nieuwe winkelcentrum met o.a. een grote supermarkt, warme bakker, horecavoorzieningen, slagerijen, cafetaria en basisschool. Uitvalswegen maken de steden Den Bosch en Utrecht goed bereikbaar. Middelbare scholen bevinden zich in Den Bosch en Zaltbommel, beide plaatsen goed te bereiken per fiets en/of per bus.

Mogelijke bouwplannen kunnen ter overname worden aangeboden.