Nieuw

Empelenhof 3 5331 KP Kerkdriel

Kerkdriel

Piekenwaardweg 10Omschrijving

Prachtig chalet op EUROPARCS Resort aan de Maas!
(chaletnummer 198 / type de Velthorst)

Uniek gelegen chalet nabij de centrale voorzieningen van EuroParcs Resort aan de Maas te Kerkdriel.
Het geheel is gelegen op eigen grond van ca. 558 m² en heeft een centrale ligging nabij de golfclub, speeltuin en dichtbij zwembad met als extra bonus mooie vergezichten over het resort, water en golfbaan. Type de Velthorst is ruim, comfortabel en bovendien aantrekkelijk geprijsd. Het chalet is onderhoudsarm, degelijk geconstrueerd en geheel luxe uitgevoerd. Het chalet is voorzien van een gezellig ingerichte woonkamer, een praktische keuken v.v. inbouwapparatuur, royaal uitgevoerde slaapkamers en een badkamer met douche en toilet.

Het is mogelijk om volledig elektrisch te koken, ook de verwarming en de warmwatervoorziening is volledig elektrisch en daarom beduidend minder natuurbelastend en als volledig gasloos uitermate geschikt voor de recreant van nu én in de toekomst.

EuroParcs Resort aan de Maas is op gelegen op korte afstand van de dorpskern van Kerkdriel, nabij o.a. openbaar vervoer, winkels, terrassen, restaurants, jachthaven, golfbaan en recreatiegebied. Het gemoedelijke dorp is voorzien van een compleet winkelaanbod in het nieuwe winkelcentrum met o.a. een grote supermarkt, warme bakker, horecavoorzieningen, slagerijen en cafetaria. Uitvalswegen maken de steden Den Bosch en Utrecht goed bereikbaar.

Kenmerken:
– bouwjaar chalet 2020;
– lodge premium (Velthorst Concept 4 personen, ca 52 m²);
– voorzien van alle luxe: volledig ingerichte keuken, luxe badkamer, serre met wijds uitzicht;
– 2 slaapkamers, keuken, huiskamer met eet- en zithoek;
– inclusief fraai aangelegde tuin;
– volledig gemeubileerd;
– ruime kavel met 2 parkeerplaatsen; (558 m², deels water)
– het chalet is hoogwaardig geïsoleerd;
– gelegen op veelzijdig NIEUW vakantie resort van EuroParcs met direct aanliggende jachthaven, golfclub, zwembad, restaurants, zwemwater, watersport en op loopafstand van het gezellige centrum van Kerkdriel.

Tot de mogelijkheden behoort:
– EuroParcs kan volledig ontzorgen. Het chalet kan worden gebruikt als investeringsobject en/of voor eigen gebruik;
– door goede ligging grotere kans op meer voorkeursboekingen waardoor hoger rendement (volgens prospectus EuroParcs 4-7 %);

Service, onderhoudskosten en park bijdrage zijn tot het einde van het jaar 2022 betaald.

Bij verhuur is het volledige BTW-bedrag van het chalet terug te vorderen.