Nieuw

Thorbeckestraat 27 5301 ND Zaltbommel

Kerkdriel

Piekenwaardweg 10

VRAAGPRIJS € 95.000,- k.k.Omschrijving

Wie op zoek is naar een heerlijk vakantieplekje in eigen land moet zeker een kijkje komen nemen bij dit luxe chalet gelegen op een prachtige locatie bij Europarcs Resort aan de Maas. Het chalet is gelegen op ca. 300 m² huurgrond en biedt luxe, ruimte en rust.

EUROPARCS RESORT AAN DE MAAS – chaletnummer 171 / type de Velthorst Concept
De Velthorst Concept is ruim, comfortabel en bovendien aantrekkelijk geprijsd. De Velthorst Concept is onderhoudsarm, degelijk geconstrueerd en luxe uitgevoerd. Dit type heeft een gezellige woonkamer, een praktische keuken volledig voorzien van inbouwapparatuur, twee royaal uitgevoerde slaapkamers en een badkamer met douche en toilet.
Het geheel is gelegen op een huurkavel en heeft een centrale ligging nabij de golfclub, speeltuin en dichtbij zwembad met als extra bonus mooie vergezichten over het resort, water en golfbaan. De huurgrond kan ook worden gekocht.

Het is mogelijk om volledig elektrisch te koken, ook de verwarming en de warmwatervoorziening is volledig elektrisch en daarom beduidend minder natuurbelastend en als volledig gasloos uitermate geschikt voor de recreant van nu én in de toekomst.

EuroParcs Resort aan de Maas is op gelegen op korte afstand van de dorpskern van Kerkdriel, nabij o.a. openbaar vervoer, winkels, terrassen, restaurants, jachthaven, golfbaan en recreatiegebied. Het gemoedelijke dorp is voorzien van een compleet winkelaanbod in het nieuwe winkelcentrum met o.a. een grote supermarkt, warme bakker, horecavoorzieningen, slagerijen en cafetaria. Uitvalswegen maken de steden Den Bosch en Utrecht goed bereikbaar.

Kenmerken:
– de vraagprijs is exclusief btw;
– bouwjaar chalet 2020;
– Permanente bewoning (NEE)
– gelegen op een huurkavel van Europarcs;
– de kavel wordt ook te koop aangeboden, informeer naar de mogelijkheden;
– lodge premium (Velthorst Concept 4 personen, ca 40 m²);
– volledig ingerichte keuken;
– 2 slaapkamers, keuken, huiskamer met eet- en zithoek;
– volledig gemeubileerd;
– het chalet is hoogwaardig geïsoleerd;
– het chalet kan worden gebruikt als investeringsobject en/of voor eigen gebruik; bij eventuele verhuur kan EuroParcs volledig ontzorgen;
– gelegen op veelzijdig NIEUW vakantie resort van EuroParcs met direct aanliggende jachthaven, golfclub, zwembad, restaurants, zwemwater, watersport en op loopafstand van het gezellige centrum van Kerkdriel.

Altijd al gedroomd van een heerlijke vakantieplek in eigen land? Een plek waar u tot rust komt op een prachtige locatie aan het water? Die droom kunt u nu verwezenlijken op Europarcs Resort aan de Maas.