Nieuw

Koningin Wilhelminaweg 63 5301 GG Zaltbommel

Kerkdriel

De Hohorst 6

Verkocht

VRAAGPRIJS € 575.000,- k.k.Omschrijving

Sfeer, ruimte en comfort! Dit zijn enkele kenmerken van dit subliem onderhouden vrijstaande woonhuis met inpandige garage gelegen nabij het centrum van het gezellige dorp Kerkdriel. Het pand is vervaardigd van solide bouwmaterialen en is geschikt voor zowel jongeren als ouderen daar het object de slaap- en bad faciliteiten op de begane grond biedt.
De ruime en verzorgde achtertuin is gelegen op het noordoosten en is fraai aangelegd met zonneterrassen, gazon en diverse beplantingen. Op eigen terrein is er ruime parkeergelegenheid voor het parkeren van meerdere voertuigen.

De woning is gebouwd in 1991 en heeft een inhoud van ca. 550 m³. De woonoppervlakte bedraagt ca. 121 m², exclusief de inpandige bereikbare garage van ca. 32 m². Het geheel is gelegen op een riant perceel van 655 m².

De woning is gelegen op een centrale locatie in de dorpskern van Kerkdriel, nabij o.a. scholen, openbaar vervoer, winkels, terrassen, restaurants, jachthaven, golfbaan en recreatiegebied. Het gemoedelijke dorp is voorzien van een compleet winkelaanbod in het nieuwe winkelcentrum met o.a. een grote supermarkt, warme bakker, horecavoorzieningen, slagerijen, cafetaria en de basisschool welke op loopafstand is gelegen. Uitvalswegen maken de steden Den Bosch en Utrecht goed bereikbaar. Middelbare scholen bevinden zich in Den Bosch en Zaltbommel, beide plaatsen goed te bereiken per fiets en/of per bus.

Indeling woonhuis: aan de voorzijde van de woning is de entree gesitueerd. In de ruime hal bevindt zich de meterkast en toiletruimte. De hal geeft toegang tot de slaapkamer en woonkamer. De ruime doorzonwoonkamer beschikt over heerlijk veel lichtinval dankzij de grote raampartijen en heeft een halfopen verbinding met de keuken v.v. L-vormige keukenunit. Aansluitend bevindt zich het portaal met trapopgang naar de verdieping. Het portaal geeft toegang tot de achtertuin en de inpandige garage v.v. elektrische sectionaaldeur, C.V.-installatie, verwarming, water en elektra.
Verdieping: open ruimte met afgesloten zolderruimte. De verdieping biedt de mogelijkheid om extra kamers te realiseren.