Nieuw

Koningin Wilhelminaweg 63 5301 GG Zaltbommel

Kerkdriel

Dalemstraat 1

Verkocht

VRAAGPRIJS € 395.000,- k.k.Omschrijving

VERRASSENDE JAREN ’30 WONING

Opzoek naar een woning in jaren ’30 stijl? Kom dan snel een kijkje nemen in deze charmante vrijstaande woning met
authentieke kenmerken zoals o.a. de boerderij raampjes en Franse kap. Deze karakteristieke woning met verrassend veel ruimte en mogelijkheden is gelegen op een gezellige locatie in het levendige dorpscentrum van Kerkdriel met diverse winkelvoorzieningen op loopafstand.

Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1930 en heeft een inhoud van ca. 420 m³. De woonoppervlakte bedraagt ca. 143 m². De woning wordt omgeven door een groen aangelegde tuin welke is voorzien van een diversiteit aan sierbeplanting en een sierlijk hekwerk. De tuin heeft een zonnige ligging op het zuidwesten. De totale perceeloppervlakte bedraagt 395 m².

De woning is gelegen op een centrale locatie in de dorpskern van Kerkdriel, nabij o.a. scholen, openbaar vervoer, winkels, terrassen, restaurants, jachthaven, golfbaan en recreatiegebied. Het gemoedelijke dorp is voorzien van een compleet winkelaanbod in het winkelcentrum met o.a. een grote supermarkt, warme bakker, horecavoorzieningen, slagerijen, cafetaria en de basisschool welke op loopafstand is gelegen. Uitvalswegen maken de steden Den Bosch en Utrecht goed bereikbaar. Middelbare scholen bevinden zich in Den Bosch en Zaltbommel, beide plaatsen zijn goed te bereiken via fiets en/of bus.

De woning is als volgt ingedeeld: aan de rechterzijde van de woning is de entree en ruime oprit gesitueerd. In de hal bevinden zich de meterkast, trapopgang naar verdieping, C.V.-ketel en witgoedaansluiting. De hal geeft toegang tot de keuken, slaap-/hobbykamer, twee badkamers beide v.v. een douche, wastafel en toilet en portaal/achterom toegang gevend tot de voormalige garageruimte. Deze ruimte is ingericht als woonkeuken. Aan de voorzijde van de woning zijn nog twee slaapkamers gesitueerd. De slaapkamers worden gescheiden middels een gipswand, deze ruimte is gemakkelijk anders in te delen.
Verdieping: overloop toegang gevend tot 4 ruime slaapkamers en separate toiletruimte.

* woningruil is eventueel mogelijk