Nieuw

Koningin Wilhelminaweg 63 5301 GG Zaltbommel

Heerewaarden

Noorderhoek 1

Verkocht

VRAAGPRIJS € 279.000,- k.k.Omschrijving

In het pittoreske dorp Heerewaarden is aan één van de oudste straatjes deze gemoderniseerde hoekwoning gelegen.
De woning heeft de afgelopen jaren diverse vernieuwingen ondergaan waardoor het geheel instapklaar te noemen is!

De woning is gebouwd omstreeks 1880 en heeft een inhoud van ca. 220 m3. De woonoppervlakte bedraagt ca. 70 m2 en het huis is gelegen op een perceel van 47 m2, de tuin tegenover het huis heeft een perceeloppervlakte van 90 m2. Vanuit hier heeft u een prachtig weids uitzicht!

Heerewaarden behoort tot het gebied de Bommelerwaard gelegen in het Gelderse Rivierengebied, op de rand van de provincie Gelderland. Centraal gelegen in Nederland aan de rivier de Maas. De aansluiting op de autosnelwegen A2 is circa 10 minuten en de A15 circa 15 minuten. Het NS station Zaltbommel is op circa 10 autominuten bereikbaar. Met de trein bent u in 7 minuten op het centraal station van ’s-Hertogenbosch. En in 36 minuten op centraal station Utrecht. Er is een busverbinding (lijndienst) richting ’s-Hertogenbosch, Druten en Nijmegen.

Indeling woonhuis: in het halletje bevinden zich de meterkast en trapopgang naar verdieping. Vanuit hier heeft u toegang tot de woonkamer en woonkeuken. De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd en beschikt over een sfeervolle houtkachel en eikenhouten vloer. De woonkeuken is recentelijk vernieuwd en beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder een grote koelkast, oven, vaatwasser, 5 gaspitten en afzuigkap. Aansluitend de keuken bevindt zich de wasruimte aan de achterzijde, separate toiletruimte en badkamer v.v. douche en wastafelmeubel.
Verdieping: open gang toegang gevend tot 2 ruime slaapkamers en kast met C.V.-installatie.

BIJZONDERHEDEN
– voormalige (geïsoleerde) schuur omgetoverd tot kroeg;
– keuken met diverse inbouwapparatuur recent vernieuwd;
– 8 zonnepanelen (2021);
– zinken dakgoten (2021);
– buitenschilderwerk (2020) ;
– buitengevel gestuct en gegaasd (2018);
– nieuw dak geplaatst in 2019 + dakisolatie.