Nieuw

Beukenstraat 33 5331 GA Kerkdriel

Heerewaarden

Maasdijk 1

Verhuurd


Omschrijving

TE HUUR

Maasdijk 1 C, D en E

Moderne tussenwoningen met hedendaagse luxe en comfort. De woningen zijn volledig instapklaar voor de eerste bewoners daar de woningen geheel gestoffeerd zijn en de tuinen zijn smaakvol ingericht.

De woningen zijn gebouwd in 2021 en hebben een inhoud van ca. 410 m3. De woonoppervlakte bedraagt ca. 84 m2, exclusief de open zolderruimte van ca. 24 m2.

Heerewaarden behoort tot het gebied de Bommelerwaard gelegen in het Gelderse Rivierengebied, op de rand van de provincie Gelderland. Centraal gelegen in Nederland aan de rivier de Maas. De aansluiting op de autosnelwegen A2 is circa 10 minuten en de A15 circa 15 minuten. Het NS station Zaltbommel is op circa 10 autominuten bereikbaar. Met de trein bent u in 7 minuten op het centraal station van ’s-Hertogenbosch. En in 36 minuten op centraal station Utrecht. Er is een busverbinding (lijndienst) richting ’s-Hertogenbosch, Druten en Nijmegen.

Indeling woonhuis: aan de voorzijde van de woning is de entree gesitueerd. In de hal bevinden zich de toiletruimte, meterkast en trapopgang naar verdieping. De hal geeft toegang tot de woonkamer met openslaande deuren naar de fraai aangelegde achtertuin. Aan de voorzijde van de woning is de open keuken gesitueerd en beschikt over diverse inbouwapparatuur.
Eerste verdieping : overloop toegang gevend tot 3 slaapkamers en badkamer voorzien van douche, wandcloset en wastafel.
Tweede verdieping: open zolderruimte met witgoedaansluiting.

Bijzonderheden:
– energielabel A +++
– verwarming d.m.v. warmtepomp
– zonnepanelen
– volledig geïsoleerd
– tuin volledig aangelegd
– geheel gestoffeerd