Nieuw

Beukenstraat 33 5331 GA Kerkdriel

Heerewaarden

De Kop 4

Verkocht

VRAAGPRIJS € 299.000,- k.k.Omschrijving

Uniek object!

Bent u op zoek naar een woning met rust en ruimte om u heen? Bekijk dan deze charmante tussenwoning gelegen in de prachtige uiterwaarden.

De voormalige arbeiderswoning is omstreeks 1882 gebouwd en is in de loop der jaren volledig verbouwd en gemoderniseerd. De woning is gelegen op een ruim perceel van maar liefst 360 m2 en is voorzien van een achtertuin en diepe voortuin met garage. Tevens is er een 2e garage op een separaat perceel van 40 m2. De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 74 m2 en een inhoud van ca. 270 m3.

De woning is buitendijks gelegen aan een hofje met 4 woningen. Er is een recht van overpad gevestigd om over en weer toegang te verschaffen naar de woningen en garages. De omgeving bestaat uit Natura 2000 gebied, waardoor er een prachtige natuuromgeving is! Bij extreem hoogwater lopen de buitendijkse gronden onder water. Dit is voor het laatst gebeurd in 1995. Incidenteel is de woning alleen per boot bereikbaar. De eigenaren hebben de woning hierop aangepast, zo is de begane grondvloer extra hoog. In de nabijheid zijn er diverse wandelpaden en strandjes aan de Waal aanwezig.

Heerewaarden behoort tot het gebied de Bommelerwaard gelegen in het Gelderse Rivierengebied, op de rand van de provincie Gelderland. Centraal gelegen in Nederland aan de rivier de Maas. De aansluiting op de autosnelwegen A2 is circa 10 minuten en de A15 circa 15 minuten. Het NS station Zaltbommel is op circa 10 autominuten bereikbaar. Met de trein bent u in 7 minuten op het centraal station van ’s-Hertogenbosch. En in 36 minuten op centraal station Utrecht. Er is een busverbinding (lijndienst) richting ’s-Hertogenbosch, Druten en Nijmegen.

Indeling woonhuis:
Aan de voorzijde van de woning is de entree gesitueerd met toiletruimte en bergkast met groepenkast en slimme meters. De sfeervolle woonkeuken beschikt over een moderne keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur waaronder o.a. een vaatwasser, koelkast, inductie kookplaat, afzuigkap en combioven. In dezelfde uitvoering is er een servieskast voor extra bergruimte. Aansluitend bevindt zich de woonkamer met een prachtig weids uitzicht over de gestrekte landerijen.
Verdieping: overloop toegang gevend tot bergkast, 2 slaapkamers en moderne badkamer. De grote slaapkamer is aan de achterzijde gesitueerd en beschikt over een praktische ruime vaste kast. De luxueuze badkamer beschikt over een inloopdouche, wandcloset, wastafelmeubel, designradiator en witgoedaansluiting.
Zolder: via een (losse) trap is de bergzolder bereikbaar. Hier bevindt zich de C.V.-installatie.

Overige kenmerken:
– grotendeels onderhoudsvriendelijke aluminium kozijnen met dubbele beglazing;
– dak- en vloerisolatie;
– vloerverwarming gehele begane grond;
– moderne keuken en badkamer;
– royale tuin;
– 2 garages;
– prachtig weids uitzicht en gelegen nabij de Waal.