Nieuw

Koningin Wilhelminaweg 63 5301 GG Zaltbommel

Gameren

Schoolstraat 2

Verkocht

VRAAGPRIJS € 389.000,- v.o.nOmschrijving

Op een mooie locatie vindt u in het Gelderse Gameren aan de Schoolstraat 2 en 2a dit kleinschalige en unieke nieuwbouwproject. Het project heeft een fraaie karakteristieke vormgeving uitgevoerd in 30’er jaren stijl. De twee-onder-één kapwoningen hebben een fraaie vormgeving. De woningen worden duurzaam en energiezuinig opgeleverd.

Het landelijke dorp Gameren is gelegen aan de rivier ‘de Waal’ en is o.a. voorzien van een supermarkt, ambachtelijke slager, warme bakker en basisschool en kent een actief verenigingsleven met o.a. een voetbal-, muziek- en oranjevereniging. Gameren is gelegen onder de rook van Zaltbommel waar alle voorzieningen op het gebied van scholen, winkels, restaurants en cultuur aanwezig zijn. De snelweg A2 en het NS station zijn snel en gemakkelijk bereikbaar.

De woning beschikt over een frisse, lichte gevelpartij en zinken dakgoten. Het project ligt op de hoek Schoolstraat/Ouwelsestraat te Gameren op een van de mooiste plaatsen van het dorp, dichtbij diverse voorzieningen zoals supermarkt, basisschool en kinderdagverblijf. De oude dorpskern van Gameren is aangewezen als beschermd dorpsgezicht. Dit plan past bij de karakteristieke uitstraling van het dorp. De locatie is rustig en biedt volop mogelijkheden, ook bijvoorbeeld voor gezinnen met kinderen. Een nieuw gedeelte Gameren, volop in beweging!

De woningen hebben een inhoud van ca. 516 m³ en de netto woonoppervlakte bedraagt ca. 121 m². Het geheel is gelegen op een kavelgrootte van ca. 270 m². De maatvoering van het perceel is indicatief en zal ná kadastrale splitsing definitief bekend worden gemaakt.

De woning is als volgt ingedeeld:
Begane grond: entree, meterkast, toiletruimte, woonkamer en een open keuken (gelegen aan voorzijde). Aan de achterzijde zijn openslaande deuren aanwezig alsmede een kozijn met loopdeur.
Eerste verdieping: overloop, badkamer en 3 slaapkamers.
Tweede verdieping: middels vaste trap naar de zolderruimte met een separate wasruimte met wasmachine- en wasdrogeraansluiting.

Bouwwijze woning:
De woning is traditioneel gebouwd met behulp van hoogwaardige bouwmaterialen. De gevels zijn uitgevoerd in metselwerk met spouwmuurconstructie. Het dak is gedekt met pannen.

Isolatie:
de woning is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie alsmede isolerende beglazing; Alles conform de huidige eisen.

Installaties:
de woning wordt gasloos opgeleverd. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming. Tevens is er een warmtepomp aanwezig.

De woning wordt als volgt afgewerkt/ opgeleverd:
– kozijnen ramen, tuindeuren en entreedeur uitgevoerd in hardhout;
– dakbedekking: opnieuw verbeterde Hollandse pan (blauw gesmoord);
– dakgoot – zinken mastgoot
– wanden sausklaar
– hardhouten plinten
– trappartijen worden gegrond (2x)
– stalen binnnendeur kozijnen met afgelakte deuren;
– plafonds voorzien in spuitwerk;
– stelpost wandtegels badkamer en toilet € 25,- p/m² excl. BTW;
– stelpost vloertegels badkamer en toilet € 40,- p/m² excl. BTW;
– stelpost sanitair € 2.500,- excl. BTW;
– exclusief keuken

Verwachte oplevering najaar 2021