Nieuw

Vergtweg 1 5301 TA ZALTBOMMEL

GAMEREN

Hendrikstraat 0

€ 249.000,- k.k.Omschrijving

Laat uw woonwensen in vervulling komen in het landelijke dorp Gameren!

Aantrekkelijke vrije bouwkavel voor vrijstaand wonen gelegen in de kom van het dorp, op loopafstand gelegen van de mooie Uiterwaarden en rivier De Waal.

U hecht waarde aan rust, ruimte en privacy? Maar u houdt ook van het dorpsleven en heeft graag de voorzieningen in de buurt? Middenin het dorp Gameren bieden wij een unieke bouwkavel aan voor het realiseren van een vrijstaand woonhuis. Dé kans voor u om uw woondroom en woonwensen te realiseren! Alles nieuw, energiezuinig en onderhoudsvriendelijk geheel naar eigen wens. Wellicht ook levensloopbestendig. Deze mooie bouwkavel heeft een grootte van 704 m2.

Er is een goedgekeurd bouwplan aanwezig voor het bouwen van een vrijstaande woning.

De kavel mag worden bebouwd met één vrijstaande woning. Het geplande woonhuis heeft een maatvoering van ca. 7.05 x 11.75 m. Uitgevoerd in twee woonlagen. Tevens is er een ruime garage en atelier in het huidige plan opgenomen (maatvoering 20.00 x 4.40 m).

In de vraagprijs zijn alle kosten van het goedgekeurde bouwplan inbegrepen, d.w.z. ook de architect- en constructeurskosten, legeskosten. Het bouwplan heeft een moderne indeling en bouwwijze, is uitgevoerd in moderne bouwmaterialen, duurzaam ontworpen en gedetailleerd. Aan buitenzijde is alles van onderhoudsvrij materiaal (o.a. hout open gevelbekleding, aluminium kozijnen met jaloezieën, zinken bakgoten). De huidige vertrekindeling is als volgt: hal, toiletruimte, trap naar eerste verdieping, ruime woonkamer, inpandig te bereiken berging/garage met een maatvoering van 12.85 x 4.40 m. Aansluitend nog een atelier (voor diverse doeleinden geschikt o.a. als werk-/kantoorruimte) van 4.40 x 6.77 m. Boven drie slaapkamers, ruime overloop en badkamer.

Tevens is het mogelijk een eigen bouwplan in te dienen, dit in overleg met gemeente Zaltbommel. De hiermee samenhangende kosten zijn voor eigen rekening. Keuze voor een aannemer e.d. is geheel vrij. De kavel heeft een mooie oppervlaktemaat dus biedt volop mogelijkheden!

Bijzonderheden:
– er zijn nog geen zelfstandige aansluitingen op nutsleidingen of anderszins. Dit is echter wel mogelijk. De kosten van deze aansluitingen zijn voor rekening van koper;
– centraal gelegen op korte reisafstand van de A2 Eindhoven – Amsterdam (ca. 10 autominuten);
– de verkoper treedt in deze op als zijnde particulier, de koper betaalt dan 6% overdrachtsbelasting en géén 21% btw;
– in de koopakte zal een waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 10% van de koopsom worden gesteld, te voldoen door koper binnen 8 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst;
– deze informatie vindt u ook terug op www.moolenaarmakelaardij.nl;

De vraagprijs bedraagt € 249.000,-k.k.