Nieuw

Graskarper 6 5328 BT Rossum

Gameren

Hendrikstraat 15Omschrijving

Charmant & sfeervol!

Aan de rand van het mooie landelijke Gameren (gemeente Zaltbommel), ligt op een steenworp afstand van natuurgebied “de Gamerensche Waard” deze vrijstaande rietgedekte woning met tal van mogelijkheden. Deze charmante woning verdient een opknapbeurt om weer geheel aan de eisen en normen van deze te tijd te voldoen. Zo is het mogelijk dit pand geheel naar eigen wens en smaak aan te laten passen, maar is het ook een mooie uitdaging voor de doe-het-zelver!

De woning is gebouwd omstreeks 1889 en is gelegen op een perceel van 460 m². De woonoppervlakte bedraagt ca.
140 m² en de inhoud van het pand is ca. 422 m³.

Het landelijke dorp Gameren is o.a. voorzien van een supermarkt, ambachtelijke slager, warme bakker en basisschool en kent een actief verenigingsleven met o.a. een voetbal-, muziek- en oranjevereniging. Gameren is gelegen onder de rook van Zaltbommel waar alle voorzieningen op het gebied van scholen, winkels, restaurants en cultuur aanwezig zijn.
De snelweg A2 en het NS station zijn snel en gemakkelijk bereikbaar.

Indeling woning:
Begane grond: via de royale oprit bereikt u aan de rechterzijkant de entree met toegang tot de multifunctionele ruimte. Deze ruimte met CV-kast, washok, provisiekast, het toilet en badkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en geeft middels een schuifpui toegang tot de achtertuin. Aansluitend is de keuken gesitueerd met halfopen verbinding naar de woonkamer aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer is een werkkamer bereikbaar met trapopgang naar de verdieping.
Eerste verdieping: via de overloop zijn er 3 slaapkamers toegankelijk. De royale slaapkamer aan de achterzijde is v.v. ruime dakkapel.

U hecht waarde aan rust, ruimte en privacy? Maar u houdt ook van het dorpsleven en heeft graag de voorzieningen in de buurt? Dan is deze woning echt een buitenkans! Maak snel een afspraak om te zien welke mogelijkheden dit charmante pand te bieden heeft.