Nieuw

Oliestraat 48 5301 BB Zaltbommel

Bruchem

Steenweg 6Omschrijving

Riant, sfeervol en modern! Dat zijn nog maar enkele kernmerken van deze subliem onderhouden en zeer grote villa. De oprijlaan brengt je voor de met een hardstenen trap bereikbare overdekte entree.
Het geheel is gelegen op een vrije locatie in het landelijke dorp Bruchem dat een basisschool heeft en ligt onder de rook van Zaltbommel, een historisch stadje met voorzieningen op alle gebieden.

De woning is gebouwd in 1998 en heeft een inhoud van ca. 2200 m3. De woonoppervlakte bedraagt ca. 600 m2 en het geheel is gelegen op een perceel van 40 are 20 ca. en 3 ha 80 are en 40 ca.

Dit object is geschikt voor diverse doeleinden dankzij de enorme inhoud. Het pand beschikt over diverse woonkamers, 3 moderne badkamers, 2 luxueuze keukens, 5 ruime slaapkamers en een inpandig te bereiken garage.
In het souterrain zijn diverse verblijfsruimten waaronder een grote fitness annex relaxruimte met keuken en zithoek met t.v., een wijn opslagkamer, een vertrek met alle energie-installaties en een berging.Tevens is hier begonnen met de aanleg van een binnenzwembad dat echter niet is voltooid.

Het perceel rondom is omgetoverd tot een prachtige parkachtige tuin met een enorm sfeervol terras met een schitterend uitzicht over het park met de vijver en de weilanden daar nog achter. De begane grond is geheel voorzien van rolluiken en in het souterrain is een veiligheidsrolluik aangebracht.

Dit object heeft zo veel bijzonderheden die je alleen kunt ervaren door het van binnen en van buiten grondig te bezichtigen. Laat u niet weerhouden en bel voor een afspraak.