Nieuw

Vergtweg 1 5301 TA ZALTBOMMEL

BRUCHEM

Inktfordseweg 1

€ 650.000,- k.k.Omschrijving

Volop mogelijkheden!
Dit royale pand gelegen op een zeer riant perceel van maar liefst 6415 m2 biedt volop mogelijkheden dankzij de ruimtes, diverse bijgebouwen en weiland. De woning is hierdoor tevens uitermate geschikt voor wonen en werken aan huis.

Het landhuis is in 1986 gebouwd en is door de jaren heen netjes onderhouden en bijgebouwd door o.a. dakkapellen, grote overkapping en zonnepanelen op het dak. Naast de gigantische woning beschikt het geheel nog over een garage van maar liefst 120 m2, een schuur van 95 m2 en een buitenhuis/blokhut van 32 m2. Op dit moment bevindt zich het woongedeelte op de begane grond met slaap- en bad-faciliteit. De verdieping is volledig ingericht als Bed & Breakfast met wel 4 ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Tevens bevindt zich hier een woonkamer met open keuken.

De woning is gebouwd in 1986 en heeft een inhoud van ca. 1060 m3. De woonoppervlakte bedraagt ca. 350 m2 en het geheel is gelegen op een perceel van 6415 m2.

Het geheel is gelegen nabij de A2 tussen Zaltbommel en ’s-Hertogenbosch, hierdoor is het centraal gelegen maar toch middenin de natuur met een prachtig uitzicht over de uitgestrekte weilanden.

Indeling woonhuis: aan de voorzijde van de woning is de entree gesitueerd, in de hal bevindt zich de meterkast, toegang tot kantoor, toiletruimte en woonkamer. De zeer royale woonkamer van maar liefst ca. 100 m2 heeft een open verbinding met de keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. De praktische bijkeuken is aan de rechterzijde van de woning gesitueerd, hier bevindt zich de witgoedaansluiting en geeft toegang naar buitenterras met overkapping. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de ouderslaapkamer met toegang tot de badkamer v.v. ligbad, douche, toilet en wastafel.
Eerste verdieping: overloop toegang gevend tot portaal en woonkamer met open keuken. Vanuit de keuken heeft u via de overloop toegang tot 3 ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer. De portaal geeft toegang tot nog 1 slaapkamer met badkamer.

Bijzonderheden:
* De woning is in 1986 gebouwd, door de huidige eigenaren in 1996 gekocht en daarna verbouwd. In 2009 is is het geheel verbouwd en ingericht als B & B.
* Bouwwijze woning: de woning is traditioneel gebouwd. De gevels zijn uitgevoerd in metselwerk met spouwmuurconstructie. Het zadeldak is gedekt met pannen.
* Isolatie: de woning is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie alsmede isolerende beglazing.
* Installaties: verwarming wordt verzorgd middels een centrale verwarmingsinstallatie. Gas is propaangas. (grote tank op erf)
* De meeste vertrekken worden door radiatoren verwarmd. De vloeren van de begane grond zijn voorzien van vloerverwarming.