Nieuw

Beukenstraat 33 5331 GA Kerkdriel

Brakel

Beukenstraat 4

Verhuurd


Omschrijving

TE HUUR
Per direct beschikbaar

Deze ruime tussenwoning met stenen berging en achterom is middenin het landelijke dorp Brakel gelegen. De woning beschikt over een functionele indeling waardoor de ruimte optimaal benut kan worden. Zo zijn er o.a. 3 ruime slaapkamers, ruime zolder, nette badkamer, doorzonwoonkamer en keuken aanwezig.

De woning is gebouwd in 1973 en heeft een inhoud van ca. 315 m3. De woonoppervlakte bedraagt ca. 120 m2 en het geheel is gelegen op een perceel van 145 m2.

De voor- en achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd d.m.v. sierbestrating en plantenbordes. De achtertuin met achterom en stenen berging is gelegen op het noordwesten.

Het geheel is gelegen in het landelijke dorp Brakel met scholen en winkelvoorzieningen, onder de rook van Zaltbommel waar alle voorzieningen op het gebied van scholen waaronder scholengemeenschap, winkels en cultureel gebied aanwezig zijn. Het geheel is centraal gelegen op slechts enkele minuten afstand van de toegangsweg naar de snelweg A2 en het NS station in Zaltbommel.

De indeling is als volgt: aan de voorzijde is de entree gesitueerd. In de ruime hal bevindt zich de toiletruimte, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en geeft toegang tot de ruime doorzonwoonkamer en keuken.
Eerste verdieping: overloop toegang gevend tot 3 ruime slaapkamers en badkamer v.v. douche, wandcloset en wastafel.
Tweede verdieping: via een vaste trap bereikt u de zolder. Hier bevindt zich de witgoedaansluiting en C.V.-installatie. Daglichttoetreding geschiedt middels dakvenster.