Alem – ‘Weikesstraat – Meerenstraat’

START TWEEDE FASE TE KOOP:

(6 Woningen Boerenerf )

Aan de Weikesstraat in Alem bouwt LT- Bouwmanagement 6 woningen in een rij. Bij het ontwerpen van het plan was de uitdaging passende nieuwe woningen te realiseren welke in het bestaande beeld van Alem passen. Een dorp met vooral vrijstaande en halfvrijstaande woningen. Om die overgang vloeiend te laten verlopen, is ervoor gekozen om de woningen eruit te laten zien als een langgevelboerderij met bijbehorende hofwoningen. Rond de kruising Weikesstraat / Meerenstraat staan namelijk al een aantal van dit type “boerderijen”.

Alem is een pittoresk en rustig dorp aan de Maas, met een eigen jachthaven en een prachtige natuur. Een dorp met boerderijen en (half-) vrijstaande huizen, waar de koeien grazen tussen hagen van bloeiende meidoorn. Woonstichting De Kernen heeft in de eerste fase 11 woningen reeds gerealiseerd in de twee fase zal LT-Bouwmanagement de laatste 6 woningen realiseren, die volledig passen in hun omgeving. Het zijn allemaal rijwoningen en zo ontworpen dat ze er op het eerste gezicht anders uitzien. Fase 1 is reeds gerealiseerd in 2013. Dit zijn twee blokken rijwoningen van respectievelijk zeven- en vierwoningen. Fase 2 is één blok van zes rijwoningen. Door hun slimme uiterlijk staat in Alem straks een groene nieuwbouwwijk die perfect past bij de bestaande bouw. Deze rijwoningen zijn vooral ideaal voor starters.

TE KOOP !

Boerenerf 2   ca. 160m2 ca. 425m3    verkocht
Boerenerf 4   ca. 95m2 ca. 360m3      verkocht
Boerenerf 6   ca. 90m2 ca. 360m3      verkocht
Boerenerf 8   ca. 95m2 ca. 360m3      verkocht
Boerenerf 10 ca. 95m2 ca. 360m3      verkocht
Boerenerf 12 ca. 120m2 ca. 360m3    verkocht

*1 = casco oplevering zonder ‘keuken, toilet en badkamer’

*2 = oplevering met standaard ‘keuken, toilet en badkamer’

*2 betekend dat bij oplevering van de woning een standaard keuken, tegelwerk in keuken, tegelwerk in toilet en badkamer incl. sanitair aanwezig is volgens een keuze pakket van de ontwikkelaar. Meerprijs: € 7.000,- v.o.n.

Voor meer informatie bel met 0418 577 540