Nieuwbouw

Specialist in de nieuwbouw!

Nieuwbouw biedt u vele voordelen en gemakken. Uw woning wordt nieuw gebouwd, volgens de laatste technieken, waardoor u veelal verzekerd bent van een langere levensduur, minder onderhoud en lagere energiekosten.

Moolenaar Makelaardij kent de voordelen van nieuwbouwwoningen als geen ander en zorgt voor passend advies, passend bij úw situatie! Ons uiteenlopende portfolio van projecten binnen, maar zeker ook buiten, de regio Bommelerwaard spreekt voor zich en toont de veelzijdigheid van de bouwtrajecten.

Daarom helpen wij u hier graag persoonlijk een handje mee. In een eerste gesprek bepalen we aan de hand van uw situatie en wensen welk project voor u in aanmerking komt.

Dé voordelen van nieuwbouw op een rij:

 • Meer zekerheid
  De woningen worden onder woningborggarantie gebouwd. U krijgt daarom het garantiecertificaat, een bewijs dat u kiest voor een goed project en een betrouwbare bouwer.
 • Meer energiebesparing
  Een nieuwbouwwoning is energiezuinig aangezien deze voldoet aan de meest recente energie-eisen. De maandlasten voor het verwarmen van een nieuwbouwwoning zijn fors lager dan van een bestaande woning.
 • Meer comfort
  Door toepassing van de nieuwste technieken heeft u optimaal wooncomfort. Daarbij heeft u de komende jaren nauwelijks onderhoud aan uw huis. Heel aangenaam.
 • Meer buurt
  U zult zien hoe snel er een buurt ontstaat. De bewoners van een nieuwbouwwijk willen elkaar graag leren kennen. Het is opvallend hoe snel er een vriendelijke sfeer en een buurtgevoel ontstaat.
 • Meer keuzes
  U kunt uw woning meteen naar eigen smaak inrichten. De keuken en badkamer kiest u zelf nieuw uit en voldoen aan uw smaak. Tijdens de bouw kunt u kiezen voor tal van opties of zelfs maatwerk. Dit levert extra woonplezier op.