Makelaar Zaltbommel

Uw makelaar in Zaltbommel

Moolenaar Makelaardij: uw makelaar in Zaltbommel

Een professionele makelaar in Zaltbommel die zich betrouwbaar opstelt en de beste service biedt. Dat is Moolenaar Makelaardij. U zoekt een woning of wilt vastgoed verkopen? Of gaat het om de aan-of verkoop van een bedrijfspand? Onze makelaardij bedient zowel de particuliere als zakelijke markt in de Bommelerwaard. Onze dienstverlening is uitgebreid en u kunt voor een totaalpakket kiezen of bepaalde diensten afnemen. Bijvoorbeeld voor taxatie van onroerend of voor bouwkundig advies. Bovendien vindt u bij ons een groot aanbod met nieuwbouwwoningen.

Persoonlijke service

Onze makelaardij in Zaltbommel hanteert een persoonlijke service. U kunt ons dan ook beschouwen als uw persoonlijke makelaar. Uw vraag is onze uitdaging en daarbij gaan wij doelgericht en efficiënt te werk. Kleine vragen worden net zo professioneel behandeld als grote en complexe vraagstukken. Er komt veel kijken bij het kopen of verkopen van onroerend goed. Wij zijn hierin gespecialiseerd en wijzen u niet alleen de weg, maar staan daarbij aan uw zijde met raad en daad. Transparantie is bij ons net als eerlijkheid een sleutelwoord. Moolenaar Makelaardij is in de regio niet voor niets uitgegroeid tot een begrip.

Makelaarsdiensten

Als makelaar in Zaltbommel bieden wij een breed pakket aan diensten. U kunt bijvoorbeeld naast de aan- en verkoop van onroerend goed ook de verhuur laten regelen. Bij het bouwen van uw droomhuis bieden wij deskundige bouwbegeleiding. U kunt bij ons ook terecht voor het laten verzorgen van een bouwtechnische keuring. Zo weet u zeker dat u echt uw droomhuis koopt en niet teleurgesteld raakt. Heeft u al aan het energielabel gedacht? Ook dat is een aspect waar wij als makelaardij aandacht aan besteden. Met het opstellen van een energielabel voldoet u aan de Europese richtlijnen voor de verkoop van een woning. Verder kunt u voor de taxatie van onroerend goed eveneens bij ons terecht. Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag? Bekijk ons aanbod of neem vrijblijvend contact op met Moolenaar Makelaardij. Wij zijn u graag van dienst. Wij zijn u graag van dienst.