Verkoop

Woning verkopen?

U heeft nieuwe plannen voor de toekomst en wil zo snel mogelijk uw woning verkopen? Vaak leidt het tot heel wat geregel en de nodige studie. Moolenaar Makelaardij wijst u graag op de valkuilen waar u op moet letten, maar maakt het persoonlijk. Wat zijn de sterke punten van uw woning en welke strategie kunt u hanteren? Wij helpen u bij het vinden van de juiste koper, maar ook tijdens de onderhandelingen. Dit alles om voor u de beste verkoop te realiseren en uw toekomstplannen veilig te stellen. Op de persoonlijke manier die onze klanten van ons gewend zijn!

Waarom kiest u voor Moolenaar Makelaardij?

  Aangesloten bij De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM)

  Goed opgeleid en op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van makelaardij

  Uitstekend bouwkundig inzicht

  Op de hoogte van de juridische voorwaarden

  Hanteert de NVM- erecode waarmee niet wordt opgetreden voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen

  Stelt uw wensen centraal en is onafhankelijk van banken dan wel verzekeringsmaatschappijen.

Maak een vrijblijvende afspraak en wij vertellen u graag meer over onze werkwijze!

Zelf uw woning verkopen?

Moolenaar Makelaardij helpt u er graag bij! U heeft de vrijheid om zelf uw huis te verkopen, maar met de expertise van een echte makelaar. Wij helpen u uw woning te presenteren, bezichtigingen te begeleiden én in combinatie met uw enthousiasme te verkopen! Dankzij het door ons speciaal ontwikkelde concept ‘Ikverkoopmijneigenhuis.nl’ kunt u zelf makelaar worden, maar met de kennis, expertise en inzichten van een echte makelaar.

Meer weten? Bezoek onze speciale website

Dit levert u directe voordelen op!

  Advies van een persoonlijke ‘gecertificeerd’ hypotheekadviseur
  Een afspraak maken wanneer u dat uitkomt
  Binnen 24 uur een duidelijk antwoord

Vul direct uw aanvraag in!

Woning kopen?

Volg dan ons 7-stappenplan!

Eindelijk is het zover: u heeft besloten op zoek te gaan naar de woning van uw dromen. Of juist de woning die beter aansluit bij uw nieuwe situatie. Kortom: een nieuw begin waar wij Moolenaar Makelaardij u graag in bijstaat. Dankzij een persoonlijke benadering en kennis van de markt kunnen wij snel inschatten wat uw wensen zijn en hier de geschikte woningen op selecteren. Er komt immers veel op u af. Waar bent u naar op zoek? En, wat zijn uw mogelijkheden? Wij leiden u graag door ons 7-stappenplan heen waarmee het zoeken naar de juiste woning gemakkelijk wordt!