Voor wie?

Duokoop is er voor diegene die nú willen verhuizen

“Ons gezamenlijk inkomen is net niet hoog genoeg voor de hypotheek die we nodig hebben”

“Ik krijg de hypotheek voor het huis wel rond, maar ik vind de maandlasten hierbij te hoog worden”

“Het huis kunnen we wel kopen, maar de aanbouw voor de benodigde extra ruimte voor ons gezin is dan niet meer mogelijk”

“De koopsom van de woning is te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie”

Herken je jezelf in bovenstaande situaties? Dan is Duokoop misschien wel de oplossing! Voor meer info over Duokoop, bel direct: 0418 577 540

Starters

U mist 8 tot 15% aan bruto jaarlijks inkomen om uw droomhuis te kopen. Met Duokoop heeft u meer financieringsruimte tegen vergelijkbare maandlasten. Waarom zou u wachten op uw nieuwe huis?

Gezinnen

Wordt je huis te klein door gezinsuitbreiding of wil je graag van een appartement naar een huis met tuin verhuizen omdat je bijvoorbeeld een kinderwens hebt? Met Duokoop maken we deze stap eerder mogelijk. Met Duokoop krijg je meer financieringsruimte én zijn je maandlasten lager

Senioren

Als de kinderen uit huis zijn, wordt vaak het huis te groot. Slaapkamers staan leeg en de tuin wordt meer een last dan een lust. Kleiner wonen is dan vaak een logische stap. Maar je wilt eigenlijk niet alle overwaarde in je nieuwe huis stoppen. Met Duokoop wordt dit mogelijk. Met Duokoop koop je het huis en niet de grond. Hierdoor houd je geld over voor:

Pensioenaanvulling;
Inkoop van zorg;
Schenking met ‘warme’ hand;
Vakanties;
Tweede woning;

Vrijblijvend meer informatie over Duokoop?

Download direct de brochure en neem contact op met onze specialisten op het gebied van kopen zonder grond. Onze Duokoop adviseurs leggen je graag persoonlijk uit wat Duokoop in jouw situatie aan voordelen kan opleveren.

Voor meer info over Duokoop,
bel direct 0418 577 540