Uw voordelen

Het kopen zonder grond is dé nieuwe financieringsvorm anno nu. We hebben de 5 bijzonderheden van Duokoop voor u op een rijtje gezet:

1. Geniet van lagere maandlasten

De koopsom van het huis is lager én de vergoeding die u voor het gebruik van de grond betaalt, is lager dan de hypotheekrente. Dit ziet u gegarandeerd terug in uw maandlasten.

2. Makkelijker een hypotheek

Doordat de koopsom aanzienlijk lager is, wordt uw leencapaciteit sterk verbeterd (tot wel 8 tot 15% meer hypotheek). Hierdoor kunt u wél uw droomhuis kopen of die gewenste aanbouw laten plaatsen bij uw nieuwbouwwoning. U kunt nu kopen in plaats van de aankoop uit te stellen terwijl er juist nu behoefte is aan meer ruimte voor uw gezin.

3. Meer zekerheid en lagere hypotheekrente met NHG

Omdat de koopsom lager wordt, wordt het in veel gevallen wél mogelijk om met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) uw huis te financieren. NHG geeft u financiële zekerheid bij betalingsproblemen door arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, echtscheiding of overlijden.

4. Meer vermogensopbouw

Met Duokoop bent u geen eigenaar van de grond. Dit betekent een aanzienlijke lastenverlichting. Door dit jaarlijkse voordeel opzij te zetten, bouwt u vermogen op waar u leuke dingen mee kunt doen en/of uw hypotheek versneld kunt aflossen.

5. Vergroot de kansen op de verkoop van uw eigen woning

Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning van Van Wanrooij? Dan is het mogelijk om uw eigen woning ook met Duokoop aan te bieden. Hiermee vergroot u uw doelgroep en wordt de kans op verkoop groter, waardoor u sneller kunt verhuizen.

Meer informatie over Duokoop?

Bel de Duokoop-adviseur tel. 0418-577540