Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding voor grote en kleine werken!

U gaat uw bestaande woning verbouwen of heeft bij de aankoop van een nieuwe woning al verbouwplannen? Of u heeft juist de vrijheid en mogelijkheden om het huis van uw dromen te realiseren? Profiteer dan van het gemak om onze persoonlijke bouwbegeleiding in te schakelen. Het gaat veelal om werkzaamheden die niet tot uw dagelijkse werk behoren. Gelukkig biedt Moolenaar Makelaardij hiervoor een oplossing voor: bouwbegeleiding op maat! Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij het bouwtraject als geen ander. U kunt dan ook met een gerust hart de bouwbegeleiding, maar zelfs de gehele bouw van uw woning aan ons overlaten.

Onze bouwbegeleiding brengt u rust!

U heeft vaak geen idee wat er bij een verbouwing of bouw van een woning komt kijken. Waarom u Moolenaar Makelaardij hiervoor zou inschakelen?

Moolenaar Makelaardij

  • heeft uw wensen in het vizier
  • geeft onafhankelijk, vakkundig advies
  • zoekt de beste architect bij uw leef- en woonstijl
  • kiest hoogwaardige aannemers en leveranciers
  • heeft oog voor een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding
  • geeft duidelijke informatie over de bouwkosten
  • doet subsidie- en vergunningaanvragen
  • let op de kleinste details
  • zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt bouwen

Bouwbegeleiding is teamwork !

De droomhuizen die we hebben gerealiseerd, zijn het resultaat van mooi teamwork tussen opdrachtgever, de persoonlijke bouwregisseur van Moolenaar Makelaardij en alle toeleveranciers. Van architect tot aannemer,  van elektricien tot tuinontwerper: bouwen doe je samen.

Wel is het noodzakelijk dat 1 partij de regie en het totaaloverzicht behoudt. De bouwregisseur van Moolenaar Makelaardij vervult deze rol en vormt uw persoonlijke aanspreekpunt, maar ook het aanspreekpunt voor alle toeleverende partijen.
Dat creëert duidelijkheid, rust en ruimte. En alleen dan kunt u zorgeloos bouwen.

Funderingsproblemen

Heeft het huis dat u wilt (ver)kopen scheuren in de muur, klemmende deuren of ramen, is er sprake van scheefstand of niveauverschil in de straat?
Gaat het tevens om een vooroorlogse woning in een gebied met klei- en veengronden? Dan is de kans aanwezig dat er problemen zijn met de fundering.

Voor de verkoopbaarheid van een woning met mogelijke funderingsproblemen is het van groot belang om deze problemen uit te sluiten dan wel in kaart te brengen en de kosten van herstel te begroten.
Een ‘verdachte’ woning verkoopt slecht en heeft zowel voor de koper als de verkoper financiële risico’s in zich. Meer weten?
 Wilt u meer weten over funderingsproblemen download dan de brochure

Gevelrenovatie Molenwal te Zaltbommel

De gevel van een woning of bedrijfspand vormt het aanzicht van de straat en vaak ook van uw organisatie. Goed onderhoud is van belang voor zowel de kwaliteit van uw pand als ook de waarde hiervan.

In samenwerking met opdrachtgever en Moolenaar makelaardij o.g. is er gekozen voor het renoveren van de buitengevel voor een woning aan de Molenwal in Zaltbommel.

Verbouwing woning Pijnacker (zh)

Na het opstellen van een grondig plan van aanpak is de woning volledig gestript en aangepast. Een opdracht waarbij alle slaapkamers, vloeren, sanitair en keuken zijn vernieuwd. Bekijk de film voor impressie van de werkzaamheden!

Lees meer