Diensten

Moolenaar Makelaardij staat tot uw dienst!

Naast de verkoop en aankoop van woningen biedt Moolenaar Makelaardij ook diverse aanvullende diensten. Of het nu gaat om een losse taxatie, bouwkundig advies, of juist de tijdelijke verhuur van uw woning. Als persoonlijke makelaar nemen wij uw vraag serieus en helpen u daarbij. Groot of klein, uw vraag krijgt bij ons een duidelijk antwoord waar u mee verder kunt.

Onderstaand een overzicht van de diensten die wij bieden. Heeft u een andere vraag of wens? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij denken graag met u mee.

Bouwbegeleiding

Moolenaar Makelaardij helpt u tijdens de bouw van uw droomhuis. Hoe wij dit voor u doen? Lees meer op de speciale pagina over bouwbegeleiding.

Bouwtechnische keuring

Bent u ook op zoek naar zekerheid? Een duidelijke bevestiging dat de woning die u aankopen of juist wilt verkopen aan de kwaliteit en eisen van vandaag voldoet? Wij verzorgen de bouwtechnische keuring voor u waarmee u verzekerd bent voor de toekomst.

Lees meer

Energielabel

Bij de aan- en verkoop van uw woning is het momenteel verplicht een energielabel vast te stellen voor de betreffende woning. Dit volgens de vastgestelde Europese richtlijnen.

Wilt u meer weten of het energielabel? Lees verder