Nieuw

Dalemstraat 1 5331 AT KERKDRIEL

Zaltbommel

Dwarsweg 41

€ 165.000,- k.k.Omschrijving

TE KOOP- In nieuwstaat verkerende bedrijfsunit in fris en representatief bedrijfsverzamelgebouw. Het bedrijfsverzamelgebouw is gesitueerd aan de dwarsweg op bedrijventerrein “de Ooijk” in Zaltbommel. In 2008 vondt de oplevering van het gebouw plaats. Bij de bouw is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en is veel waarde gehecht aan de uitstraling van het object. De bedrijfsunit bestaat uit bedrijfsruimte op de begane grond welke voorzien is van een overheaddeur. Links van de overheaddeur bevindt zich een representatieve entree met meterkast, toiletruimte en trapopgang. De verdieping bestaat uit kantoorruimte met een pantry.

Locatie:
De bedrijfsunit is gesitueerd op bedrijventerrein “de Ooijk” in Zaltbommel. De dwarsweg betreft een zijweg van de Toepadweg. Ten westen bevindt zich de spoorlijn en de rijksweg A-2.

Op korte afstand van de bedrijfsunit bevindt zich de rijksweg A-2. De rijksweg bevindt zich op circa 3,3 km van de Dwarsweg 35 in Zaltbommel. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Empel met de Rijksweg A-59. Ten noorden bevindt zich knooppunt Deil met de rijksweg A-15.

Afmetingen:
– Begane grond BVO 86 m2
– Verdieping BVO 83 m2

Totaal BVO 169m2

Parkeren:
Parkeergelegenheid voor het object.

Bestemming:
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Zaltbommel geregeld te worden.

Energielabel:
Niet aanwezig

Bouwaard/algemeen:
Het bedrijfsverzamelgebouw is in 2008 gerealiseerd met hoogwaardige bouwmaterialen. Het gebouw is opgetrokken middels een betonconstructie met gemetselde gevels in spouw. De fundering betreft een onderheide betonfundering met een monoliet afgewerkte betonvloer. Het draagvermogen van de begane grondvloer bedraagt ca. 1.250 kg/m2. De verdiepingsvloer betreft eveneens een betonvloer en heeft een draagvermogen van 500 kg/m2. Het dak betreft een plat dak welke afgewerkt is met bitumen dakbedekking.

Voorzieningen/specificaties:
– Gas-,elektra, watervoorzieningen
– Loopdeur
– Overheaddeur
– Rookmelders
– Alarmsysteem
– Te openen ramen
– Krachtstroomvoorzieningen
– Zonnepanelen

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met VvE.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Thea Moolenaar NVM Makelaar
Neem contact op