Nieuw

Buurmeesterstraat 4 5331 RV KERKDRIEL

Waardenburg

Steenweg 51

€ 775.000,- k.k.Omschrijving

MONUMENTALE NOTARISWONING

Deze monumentale notariswoning, eventueel te gebruiken als zijnde kantoorruimte met veel authentieke details is
gelegen op een riant perceel van maar liefst 9.580 m²!

Gelegen op een unieke locatie, middenin een prachtige, landelijke woonomgeving, vindt u deze monumentale notariswoning. Het pand beschikt over veel authentieke details, zoals een prachtige hal met vestibule, hoge bewerkte plafonds, schuiframen, meerdere schouwpartijen door het object alsmede een (woon)kamer en suite en een separate eet-/werkkamer.

Het object heeft een inhoud van maar liefst ca. 1.800 m3. De oppervlakte bedraagt ca. 375 m2.

Naast de villa is er een koetshuis en een reeks andere bijgebouwen rond een ommuurde tuin. Het complex is daardoor zeer geschikt voor een combinatie van werken en wonen of als representatieve bedrijfsvestiging. Tevens zijn er dus voldoende parkeerfaciliteiten zowel binnen als buiten mogelijk.

Het geheel is gelegen in het landelijke Waardenburg, op korte afstand van de warme bakker en supermarkt. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A2 richting ’s-Hertogenbosch – Utrecht en snelweg A15 richting Rotterdam – Tiel.

Indeling: marmeren hal met vestibule, 2 kelderruimtes, praktische bijkeuken met aansluitpunten voor witgoed, vaste kastruimte, ruime woonkeuken met schouwpartij, werkkamer met schouwpartij, serre (zijkant), royale voormalige woonkamer met schouw en erker-/zitgedeelte aan voorzijde van het pand (zeer goed te gebruiken als werkruimtes) hier heeft u optimaal zicht op de tuin. extra werkkamer, werk-/biljartkamer, badkamer, toegang tot verdieping.
Verdieping: open tot in de nok met momenteel 3 kamers. Het geheel beschikt over ruimte voor het creëren van extra slaap-/werkkamers.