Nieuw

Gisbert Schairtweg 36 5301 XC Zaltbommel

Waalwijk

Hoogeinde 40Omschrijving

ROYALE MULTIFUNCTIONELE RUIMTE TE HUUR

Op een goed bereikbare locatie en op korte afstand van het centrum van Waalwijk bevindt zich deze multifunctionele bedrijfsruimte met o.a. etalage, magazijn en kantine. Momenteel is het pand in gebruik als winkel.

Waalwijk is een gezellige stad in het hart van Brabant met een groot aantal mooie winkels en sfeervolle horecagelegenheden.
Van oudsher is Waalwijk het middelpunt van de Nederlandse schoen- en lederindustrie. Een echte ondernemersstad en dat merk je aan de levendige sfeer! Waalwijk, een gemeente met circa 45.000 inwoners, is gelegen aan de Rijksweg A59 tussen ’s-Hertogenbosch en Breda. De rijkswegverbindingen met Rotterdam, Gorinchem en de Rijksweg A2 zijn zondermeer goed te noemen.

Bouwjaar
1980

Vloeroppervlakte GBO:
Winkelruimte : ca. 388 m²
Toiletruimte : ca. 6 m²
CV-ruimte : ca. 4 m²
Kantineruimte : ca. 20 m²
Magazijnruimte : ca. 72 m²
Totaal ca. 495 m²

Bestemming:
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Enkelbestemming – Gemengd”, vastgesteld op 24 februari 2021, waarin het de bestemming “functieaanduiding bedrijf – detailhandel”

Frontbreedte:
ca. 1200 cm

Indeling pand:
Etalage voorgevel (gedeeltelijk), entree winkelruimte met aan de voorkant gesitueerde paskamers, achterin de winkel toiletgroep man en vrouw, doorgang naar magazijnruimte, met kantine ruimte en cv-ruimte. Magazijnruimte voorzien van overheaddeur.

Opmerkingen
– Voldoende openbare parkeergelegenheid;

Oplevering:
In overleg.

Verhuurvoorwaarden:
Het object wordt op basis van onder meer de volgende voorwaarden aangeboden:
– huurtermijn 5 + 5 jaar;
– wederzijdse opzegtermijn bespreekbaar;
– jaarlijkse indexering op basis van het CPI indexcijfer alle huishoudens (2015=100), voor het eerst één jaar na huuringangsdatum;
– betaling per maand;
– uitgangspunt is een met BTW belaste verhuur;
– voorschot servicekosten van € n.o.t.k. per m² per jaar, te vermeerderen met BTW;
– doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie (3) maanden huur vermeerderd met voorschot servicekosten en de verschuldigde BTW;
– model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met bijbehorende algemene bepalingen, zoals vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012.

Huurprijs : € n.o.t.k.

Deze documentatie geeft slechts een globale indruk van de werkelijke indeling en sfeer. Wij nodigen u dan ook graag uit om ter plaatse één en ander te komen bekijken.

De door Moolenaar Makelaardij o.g. verstrekte informatie dient uitsluitend te worden gezien als een uitnodiging tot nadere informatie, bezichtiging of het uitbrengen van een bod. Wijzigingen in prijs en uitvoering voorbehouden.
Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en schaal kunnen geen rechten worden verleend.