Nieuw

Palissade 36 5301 DC ZALTBOMMEL

Hedel

Veldweg 6c

€ 725.000,- k.k.Omschrijving

WONEN & WERKEN

Op een centrale locatie aan het bedrijventerrein ‘De Kampen’, vindt u deze multifunctionele bedrijfsruimte met woning op een royaal perceel van maar liefst 2039 m2. De loods is o.a. voorzien van kantoorruimte ( ca. 95 m2), 4 separate toiletten, kantine en opslag van maar liefst ca. 600 m2 met overhead-deur. Het terrein biedt plaats voor voldoende parkeergelegenheid en kan worden afgesloten middels een elektrische schuifpoort.

Het geheel is gelegen aan het bedrijventerrein ‘De Kampen’ in het landelijke dorp Hedel. Alle faciliteiten op het gebied van winkels, horeca en openbaar vervoer is slechts op enkele autominuten bereikbaar. De Bourgondische binnenstad van ’s-Hertogenbosch en de historische binnenstad van Zaltbommel zijn beide binnen 15 autominuten bereikbaar.

De indeling van het woonhuis is als volgt: aan de rechterzijde is de entree gesitueerd. In de ruime hal bevindt zich de meterkast, toiletruimte en trapopgang naar verdieping. Vanuit hier heeft u toegang tot de open keuken v.v. L-vormige keukenunit met kookeiland en diverse inbouwapparatuur. De royale woonkamer is heerlijk licht dankzij de diverse raampartijen en schuifpui. Aansluitend bevindt zich de praktische bijkeuken met vaste kast, witgoedaansluiting en C.V.-installatie. De ruime slaapkamer is v.v. een vaste kast en geeft toegang tot de badkamer v.v. douche, verzonken ligbad, toilet en wastafelmeubel.
Verdieping: overloop toegang gevend tot 2 slaapkamers en badkamer v.v. douche, wastafel en toilet.