Nieuw

Beukenstraat 33 5331 GA Kerkdriel

Gameren

Ouwelsestraat 1d + e

Huurprijs Prijs n.o.t.k.Omschrijving

RUIME BEDRIJFS-/ KANTOOR-/ WINKELRUIMTE MET SHOWROOM TE HUUR

Op een mooie locatie in de kom van het dorp staat aan de Ouwelsestraat deze multifunctionele bedrijfsruimte met een totale oppervlakte van ca. 300 m². Deze bedrijfsruimte kan voor diverse doeleinden worden gebruikt, de ruimte en locatie leent zich o.a. perfect voor een bedrijf, kantoor of winkel met showroom. Het bedrijfspand ligt centraal in de driehoek Breda-Den Bosch-Utrecht. Op een steenworp afstand van het object ligt de Provinciale weg N322. Aan de ene zijde sluit de N322 aan op de Rijksweg A2 (Amsterdam-Maastricht). Aan de andere zijde sluit deze weg aan op de Rijksweg A27 (Almere-Breda). De aansluiting met de A2 ligt op zeer korte afstand.

Ouwelsestraat 1d: huurprijs n.o.t.k. p/m* excl. btw
Het betreft hier een ruime bedrijfsruimte met een oppervlakte van ca. 155 m². De ruimte is voorzien van pantry, toilet en gedeeltelijk airconditioning. Deze ruimte is gelegen op de eerste verdieping en is middels vaste trap bereikbaar.

Ouwelsestraat 1e: huurprijs n.o.t.k. p/m* excl. btw
Het betreft hier een ruime bedrijfsruimte op de begane grond met een oppervlakte van ca. 145 m². De ruimte is voorzien airco, toilet en etalage.

Het geheel beschikt over een hoogwaardig afwerkingsniveau en kan als 1 geheel worden gehuurd, maar de ruimtes kunnen ook separaat van elkaar worden gehuurd.

* de huurprijs n.o.t.k. is per maand excl. btw en exclusief gas/ water/ licht en btw.